Bu sıfırdan farksız etek sadece 10 tl
Canm takas dusunursen knuma bi bak istersen cok begendklerm var:) dusunmezsende hayrli satislar canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sıfırdan farksız etek sadece 10 tl
Canm takas dusunursen knuma bi bak istersen cok begendklerm var:) dusunmezsende hayrli satislar canim
Canım benim öncelikle cicilerimi beğenmişsin teşekkür ederim.Dolabım da gıdım yer kalmadı:)) bunları satıp yarasını kazancımın yarıısını harçlık yapıp yarısını da bağış yapacağım inşaAllah.Düşündüklerinizde fiyatta anlaşabiliriz eğer isterseniz.Sevgilerimle... Bu arada size de hayırlı satışllar dilerim...
Canım benim öncelikle cicilerimi beğenmişsin teşekkür ederim.Dolabım da gıdım yer kalmadı:)) bunları satıp yarasını kazancımın yarıısını harçlık yapıp yarısını da bağış yapacağım inşaAllah.Düşündüklerinizde fiyatta anlaşabiliriz eğer isterseniz.Sevgilerimle... Bu arada size de hayırlı satışllar dilerim...
Canm bunlarn bedeni ve pudrann tonunu ogrenebilr mym koyu gbi ama ben en acigini kullaniyrm belki isiktandr diye sorayim dedm
ankara dayım ben ilk sıradaki bikini çok güzelmiş bana ayırabilir misin yarın sabah kadar
sabah 9-10 gibi netleştiririm
slm sorularım:
2. sıradaki siyah elbisenin bedeni ve kumaşı nedir (penye mi)
beyaz abiye elbisenin içi (astar gibi) siyah mı ve 3ü 10 tl grubuna dahil mi
pike duruyor mu ve 3ü 10 tl grubuna dahil mi
parmün kokusunu tarif edebilir misiniz
bu arada bikiniyi alıyorum (altı şorta benzeyen model)
Emin olmak için hepsine baktım bir kez daha:)) siyah elbise m/l beden yazıyor %90 viscone kumaşı penye değil,pike de dahil 3ç5 tlliklere,beyaz elbise dediğiniz grili pullu içi siyah astarlı,parfümün kokusu da bana göre ağır zevkler farklıdır onu tarif edemedim şimdi:))
slm 5 dakika sorunu yüzünden buradan yazıyorum 8.sayfada bikinilerin tanesi 2,5 tl yazıyor yine 8.sayfanın sonunda babet (sondan ikinci resim) 3ü 10 tl grunda yer almış bu nedenle talebim oldu neyse o zaman dediğim gibi sadece bikini ve pikeyi alayım 6 tl oluyor sanırım
haklısınız orda bir yanlış ekleme olmuş.Siyah babeti de düşünürseniz toplam 10 tl olsun yuvarlak hesap..siz özelden adres bilgilerinizi gönderin ben de hesap numaramı göndereyim
Gömlekler sadece 5 er tl