- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
sana 70 tl ye bırakabilirim en son ciddi alıcıysan ekledikleriminde çoğu 18 üstü olmayanları yazdım zaten maile bakım şimdi seninki hotmail olmadığından hata vermiş gitmemiş yani beyendiklerin varsa yaz sen bana
cnm benim msn yok varda acamıom nasıl alıcam beğendiklerimi bide yardım cı ol nolur fiyatta
Eki Görüntüle 1003162 Eki Görüntüle 1003163 Eki Görüntüle 1003161 Eki Görüntüle 1003160 Eki Görüntüle 1003158 Eki Görüntüle 1003157 Eki Görüntüle 1003159 Eki Görüntüle 1003165
Eki Görüntüle 1003177 Eki Görüntüle 1003176 Eki Görüntüle 1003175 Eki Görüntüle 1003174 Eki Görüntüle 1003173 Eki Görüntüle 1003172 Eki Görüntüle 1003178
devamı geliyooooooo
secebildimmi bu sefer bilmiomfakat hepsi marka ve tertemiz durumdadır çok az kullanıldı
iştediklerimi tek tek secemiorum
cnm benim msn yok varda acamıom nasıl alıcam beğendiklerimi bide yardım cı ol nolur fiyattaseninle herzaman görüşürüz sizin küçülenler bize geçer
1.grup hello kityli üst,kelebekli üst,köpekli alt,tulumlar elyaflı kalın mı?yoksa penye mi?kalın değillerse onlarda.2,gurup kalpli üst,kalpli hırka,beyaz fareli sweet,hello kityli,kırmızı ve pembe altlar.kırmızı beyaz çizgili üst.
hello kityli üst 5 tl kelebekli üst 4 tl köpekli at 7 tl tulum 20 tl kalpli üst 7 tl kalpli hırka 10 tl beyaz sweet 5 tl hello kitly 5 tl pembe altlar kadife 5 er tl kırmızı beyaz uzun kollu 6 tl hepside 18 ay ve üstüdür sevgilerrr:)
içlerinden tulumu çıkarmıştım.hello kityli üstte kalsın. farklı renkleri var elimde.kelebekli üst,köpekli alt,kalpli üst,koton hırka,hello kityli alt,beyaz uzun kollu sweet,pembe ve kırmızı altlar.kırmızı, yazılı uzun kollu hepsi ne kadar olur.birde size zahmet markalarınıda yazar mısınız?almayı düşündüklerimi belirttim.
Merhaba canim..benetton hirkanin omuzdan kol olcusu ve koltukaltindan etek ucu uzunlugunu olcebilirmisin?toplu alımda indirim var hiçbiri satılmadı ihtiyacı olan hepsini alsın güle güle giydirsinnn inşşşş
toplu alımda indirim var hiçbiri satılmadı ihtiyacı olan hepsini alsın güle güle giydirsinnn inşşşş
Merhaba canim..benetton hirkanin omuzdan kol olcusu ve koltukaltindan etek ucu uzunlugunu olcebilirmisin?
Birde kot etek belinin olcusunu?kot etegin markasi nedir?
Koton gri sort kac yas?belinin olcusu nedir?
Kirmizi firfirli onunde lacivert fiyonk olan sort mu?etek mi?beli lastiklimi?degilse onunda bel olcusunu rica edebilirmiyim?
Kusura bakma cok sordum..ama malum denemeden gormeden aliyoruz :) olsun o kadar dimi :)
Uzun kollu badilerin ayi kac ayrica kisa kollularinkide
benotton hırka likralı 18 24 ay yazıyo
kot etekte aynı zara markası
koton şort 2 3 yaş yazıyo ama 1 2 yaş giyilir
kırmızı fırfırlı şort lastikli beli ölçülerini alamadım metrem yokkk
Canim benim kizim tam 2 yasinda 13 kilo 86-87 cm civari..sanirim yaza olmaz bunlar..hepsi 1-2 yas yazmissin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?