marka eşarp arıyorum/BULUNMUŞTUR.

Tekbir marka yeşilli olan ince yazlık 10 tl..
Diğeri yine tekbir ipek 20 tl bir kez takıldı yepyeni..

soran arkadaslar; ilk sayfadaki urunlerimin hepsi satilmadi son eklediklerim hala satista..isteyene 3al 2ode isteyene %20 indirim mevcutt..

inanamıyorum bu konuyu nasıl kaçırıp yeni gördüğüme beğendiklerim hep satılmış yaaaa ama son eklenenlerden var beğendiklerim biraz daha bakayım dönüş yapacağım

inanamıyorum bu konuyu nasıl kaçırıp yeni gördüğüme beğendiklerim hep satılmış yaaaa ama son eklenenlerden var beğendiklerim biraz daha bakayım dönüş yapacağım

Birkaç kişi ekleme yaptı benim eklediklerimden mi bahsediyorsun ? beğendiklerin hangisi yardımcı olurum ?

Aker İpek Sura Eşarp - Hiç Kullanılmadı - 20 TL

Son düzenleme:
Kendi topiğime eklemiştim ama marka eşarp arayanlar için bir de buraya ekleyeyim.

Aker İpek Sura Eşarp - Hiç Kullanılmadı - 20 TL

Elimde hiç kullanılmamış veya az kullanılmış birkaç tane daha eşarp var eğer isteyen olursa buraya ekleyebilirim.

canım ben yeni topik açtım sadece eşarp satmak veya almak isteyenler için, oraya eklersen almak isteyenler daha rahat görür...
bende almayı düşünüyorum görmek isterim eşarplarını...burdaki satan üye gri olmş...

Tamam canım o zaman bu resimi oraya ekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…