Cnm arkadaşım kargom bugün elime geçti hepsi birbirinden güzel ve tertemiz sağladığın indirim ve tatlı dilinden dolayı ayrıca teşekkür ederim sorunsuz ve güzel bi alışverişti
Merhaba hangi sehirdesiniz acaba urunleriniz cok guzel ozellikle esarplarka ilgeniyorum.kiyafetlerde bana olurmu bilemedimTeşekkür ederim
beyaz fonlu arıyorsanız ilk siradaki cacharellerin icinde var
hem de aker den daha şık
ve bircok renkle kyllanma sansiniz var
mavi pembe her tonla gider
hayırlı geceler:)
Elden tabii ki alabilirsiniz ama orta noktada bulusma sansimiz.pek yokBen 38 giyiyorum genelde 50 kiloyum.kemikli sayilmam.kollari bombeli kazagi begendim ama bana buyuk sanki. Esarplarda toplu alirsam bi indirim yalar misinjz.bende istanbildayim umraniyede oturuylrum size uygun olursa dusundugum seyleri elden almak isterim :)
Ben 38 giyiyorum genelde 50 kiloyum.kemikli sayilmam.kollari bombeli kazagi begendim ama bana buyuk sanki. Esarplarda toplu alirsam bi indirim yalar misinjz.bende istanbildayim umraniyede oturuylrum size uygun olursa dusundugum seyleri elden almak isterim :)
benettonlar sweat shirtCnm benettonlar kazak mi tusort mu mango yelek satildi mi 3 unde son fiyat nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?