MARKA DIYARI ;))

arkadaşlar yeni ürünler gelecek
bunları bitirelim
fiyatlardan çekinmeyin :)

K23. BENETTON çanta metal aksamında hafif aşınma var 25 tl
IMG-20140831-WA0065.jpeg

20140831_234830.jpg

K24. Pörtföy çanta 30 tl (iki kez düğünde kullanıldı)
20140831_234854.jpg
20140831_234914.jpg

4 ader esarp satılmıştır arkadaşlar
kalanlari kaçırmayın

Cnm arkadaşım kargom bugün elime geçti hepsi birbirinden güzel ve tertemiz sağladığın indirim ve tatlı dilinden dolayı ayrıca teşekkür ederim sorunsuz ve güzel bi alışverişti ;)

Cnm arkadaşım kargom bugün elime geçti hepsi birbirinden güzel ve tertemiz sağladığın indirim ve tatlı dilinden dolayı ayrıca teşekkür ederim sorunsuz ve güzel bi alışverişti :KK66:

Ben tesekkur ederim
guzel gu lerde kullanilsin ins:)

37, 38, 39 numara terlik ve babetler

Babetler cok az giyilmistir kimisinin ic etiketi hala uzerindedir arkadaşlar

Teşekkür ederim
beyaz fonlu arıyorsanız ilk siradaki cacharellerin icinde var
hem de aker den daha şık
ve bircok renkle kyllanma sansiniz var
mavi pembe her tonla gider
hayırlı geceler:)
Merhaba hangi sehirdesiniz acaba urunleriniz cok guzel ozellikle esarplarka ilgeniyorum.kiyafetlerde bana olurmu bilemedim

Sehirlerin sahi isyanbuldayim;)
Hepsinim bedenini ozellikle cektim.bakabilirsiniz
sunu da belirteyim.ben 40 beden giyerom.sisko degil ama kemikliyimdir yaninonangore pay bicin
siz begendiklerinizi sorun ben yardimci.olurum

Ben 38 giyiyorum genelde 50 kiloyum.kemikli sayilmam.kollari bombeli kazagi begendim ama bana buyuk sanki. Esarplarda toplu alirsam bi indirim yalar misinjz.bende istanbildayim umraniyede oturuylrum size uygun olursa dusundugum seyleri elden almak isterim :)

Ben 38 giyiyorum genelde 50 kiloyum.kemikli sayilmam.kollari bombeli kazagi begendim ama bana buyuk sanki. Esarplarda toplu alirsam bi indirim yalar misinjz.bende istanbildayim umraniyede oturuylrum size uygun olursa dusundugum seyleri elden almak isterim :)
Elden tabii ki alabilirsiniz ama orta noktada bulusma sansimiz.pek yok
Benim.3 bebegim.var evden pek cikamiyorum
mor.kazak.size olur
orda benimmgiuip de bana dsr olan kazaklar vardi
pembe lacoste size olur
yesil ustunde baklava dilimleri olan
saks mavisi onu avik olan
hepsi bana dar oluyordu kemikli oldugum.icin

Esarplarda da toplu alimda tabii ki yardimci olurun

Benim.ocin sakıncası yok ama.cok uzagiz
ben.beylikduzundeyim:)
Beklerim.buyrun
araciniz varsa problem defilde otobuslerle cekecegini zahmete deme kargo sehirici 5 tl zaten

Cnm benettonlar kazak mi tusort mu mango yelek satildi mi 3 unde son fiyat nedir
benettonlar sweat shirt
umusacık penyedir malı ama penye gibi salaş durmaz sarkma yapmaz
mango yelek duruyor
3 ü 35 yapıyor ama düz olsun gecenin bu vakti :)
30 tl olur :)

Back