Arkadaşlar kırmızı cüzdanı 50 tl ye vericem çünkü eski bi cüzdan yani artık sıkıldım bir deformesi falan yok.siyah olan cüzdan dediğim gibi daha ben bile açıp kullanmadım.onu 500 den aşağı düşünmğyorum zaten versacelere bakarsanız 1000 tl den fazla onlar.
Kahverengi cüzdan ın hiç defosu yok 2 defa falan kullandıysam kullanmışımdır.
ödemeleri iban numarasına yapabilirsiniz.almak isteyenlere yazıcam.ödeme sonrası kargolarım aynı gün zaten.
selam takas düşünürsen 2 başlığımın linkini attım..inceleyip cevap yazarsan sevinirim...
Canım cüzdanlar için takas düşünmüyorum.Yine de teşekkürler:)
Versace olanların üzerine yazdım arkadaşlar. Orjinaldir . Kırmızı olanı çok kullandım.siyah kutuda olanı ise daha hiç kullanmadım. Aldığım gibi duruyor. Ilgilenenler geri dönsün fiyat ile ilgili konuşuruz.
Canım cüzdanlar için takas düşünmüyorum.Yine de teşekkürler:)
kırmızılı lacivertli kahveli olan satıldı mı
canım sana özelden msj atmıştım nike eşofman ve laciver kırmızı cüzdan için.
Okudum canım cevap ta yazdım ama sanırım olmadı.özelden yazamıyorum mesaj.neyle takas edelim peki?
Okudum canım cevap ta yazdım ama sanırım olmadı.özelden yazamıyorum mesaj.neyle takas edelim peki?
sayfama baktın mı canım takas için?
Canım baktım.19. Sayfayı bulamadım 15 e kadar gösteriyodu ama bordo babete bayıldım.numarası kaç?benim 39 ayak numaram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?