- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 33
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
Pierre cardin yada vakko temiz kullanlmış uygun fiyata cüzdan aryorum arkadaşlar.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pierre cardin yada vakko temiz kullanlmış uygun fiyata cüzdan aryorum arkadaşlar.. :)![]()
orjinal vakko.çok az kullanıldı. Kullanışlı ve şık bir cüzdandir.ancak 70 tlye verebilirim.aldigim fiyatın 4 de biri .istersen faturasını da eklerim.![]()
Metalleri kararmış mı deformasyonu var mı?Eki Görüntüle 1717883 Eki Görüntüle 1717886 Eki Görüntüle 1717890 Gas marka yurt dışından geldi dışı taşlanmış kot kumaştır 8 tl isterseniz ayrıntılı foto atarım
Marka olması şart değilse sıfır cüzdanlarım var atabilirimMarkası nedir? Fiyat ne düşünüyosunuz
Aslında özellikle marka istiyorum. Ama çok iyiyse şık temiz ve kullanışlıysa bakabilirimMarka olması şart değilse sıfır cüzdanlarım var atabilirim
Maalesef böyle bişey aramıyormTarzınızı bilemiyorum ama dediğim gibi sıfır poşetleriyle duruyorlar :)
Eki Görüntüle 1717938 Eki Görüntüle 1717941 Eki Görüntüle 1717947 Eki Görüntüle 1717948 Eki Görüntüle 1717949 Eki Görüntüle 1717951
Yok canım hiç bir deformasyonu yok kullanılmadı metallerinde kararma yokMetalleri kararmış mı deformasyonu var mı?
İstanbulda mı oturuyosunuz?Yok canım hiç bir deformasyonu yok kullanılmadı metallerinde kararma yok
evet canımİstanbulda mı oturuyosunuz?
Fotoğraf ekliyebilir misinz?Lv var bende
3 tane var. Biri pembe beyaz. Diğer ikisi klasik olanlardan. (Kahve rengi) toz torbaları mevcut. Eve geçince atarım (yarın akşam)Fotoğraf ekliyebilir misinz?
İstanbulda mı oturuyosunuz?
Bu cüzdanı görmüştüm bu tarz düşünmüyorum teşkkr ederm :)
Peki fotoları bekliyorum inş :)3 tane var. Biri pembe beyaz. Diğer ikisi klasik olanlardan. (Kahve rengi) toz torbaları mevcut. Eve geçince atarım (yarın akşam)
Fiyat ağırlığınız nedir. ?
Başka cüzdanlarım da var.