• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marjinel Keratit

Diktorya Secret

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2018
5.480
24.411
548
Hanimlar merhaba iyi haftasonlari..
Size bir konu hakkinda bisii danismak istiyorum bilgisi olan varsa yardimci olup beni yonlendirirse cok sevinirim ki insallah vardir..
3 yasinda kizim var 1 bucuk aydir da gozlerinde keratit var yani en son ki doktor boyle bir teshis koydu..
Bircok hastaneye gittik kimisi bakti damla verdi faydasi olmadi.. kimisi bakmadan kafasina gore muayene edip damla verdi.. kimisi de gozunde bisey yok demleme cay surun dogal antibiyotik yasi kucuk ilac vermeyelim dedi..
Bu son gittigim hastaneden bi onceki hastane de meshur bildigimiz bir hastane isim vermiycem kizima daha bakmadan anestezi verip bayiltarak muayene etme teklifinde bulundu bunun icinde buyuk bir meblag istediler parasinda degilim eger anestezi verilmesi sart ise icimize sinsin hic degilse degil mi fakat hosuma gitmedigi icin yaklasimlari icimden bi ses bana cik burdan dedi ve ciktim ve suan ki doktorumuzu buldum kendisinden memnun kaldim anestesi vermenin gerek olmadigini mikroskopla bile bakip gorebildigini soyledi ve cokda guzel muayene etti ilgilendi kendisi tedavi etti bisure ilaclar iyi geldi fakat ilaclari biraktiktan sonra tekrar cikti gozlerinde bu keratit dedigimiz hastalik..
Doktorumuz da cok sasirdi disaridan kapilan bi enfeksiyon olsaydi tekrarlamamasi gerekir di vucut bu hastaligi kendi uretiyor dedi..
Cok kafama takiyorum cok sikinti ediyorum bu durumu kizim gunese asla cikamiyor gozleri islaniyo siril siril akiyor ve gozum aciyor diyor surekli.. gunes gozlugu takarak cikiyoruz mecburen.. geceleride gozum aciyo diye aglayarak uyaniyor..
En son ki doktorumuz bir ilac daha verdi onu kullaniyoruz amacimiz gozundeki beyaz lekelerin cikmasini onlemek dedi keratiti biliyorsaniz gozdeki iriste beyaz lekeler olan bi hastalik.. doktorumuzda bizim icin tek avantaj bu lekelerin merkezde cikmamasi dedi eger merkezde cikarsa goremez kornea nakli gerekir ama kornea nakli icinde cok kucuk dedi..
Methini duydugum docent bi doktor bulduk ona randevu aldik 5 kasima goturucem onun nediceginide merak ediyorum..
Hanimlar var mi bilgisi olan caresini bulan bana bu hastalik hic gecmicekmis gibi geliyor cerrahi bi mudahale gerekmiyo gozlerine medikal tedavi ile gecermis onuda uyguladik gecti fakat neden tekrarladi hic gecmicekmi bu hastalik.. :KK43:

Son düzenleme:
Bugun numune hastanesine aldigim randevum iptal edilmis zorunlu sebeplerden dolayi doktorun onemli bi acil ameliyati cikmis 10 gundur bekliyorum kizimin gozum aciyo demesini son 5 gun kala iptal ettiler dayanamadim acile gittim ama 184 u de arayip sitem ettim neden hastayi boyle magdur ediyosunuz en azindan bi arayip su gune randevu olusturalim diyebilir lerdi diye doktor bulamiyorum diye oturdum agladim gozlerim sisti aglamaktan cok doluyum bu konuda acil de baktilar muayene ettiler ayni ilaclari 1 hafta kullanip tekrar uzman doktora randevu alip gelmemi soylediler ilac kullaninca iyi oluyo ilaci birakinca kotu oluyo 1 hafta sonra yinemi ilac kullanicaz iyi de nereye kadar boyle gidicek bu.. hic gecmicekmi kizimin gozlerinde ki bu illet:KK42:

Allahim sifalar versin :KK43:
Amiin kuzumm :(
Canım çok geçmiş olsun minigimize ama keşke bi bilgim olsa ya rabbim şifa versin inşallah:dua:
Ben napicam bu illetle bilmiyorum gitmedigim doktor kalmadi dalin da cok iyi diyolar isim veriyolar ariyorum cocuklara bakmiyoruz diyolar kime gitsem care bulurum soyle iyi bi doktor bulsaam pesini birakmicam onceki doktorumuzdan memnundum amanoda biyerden sonra tikandi kaldi napicani bilemedi ee bende baska doktor arayisina girdim :( 5 kasima docent doktora randevu almistim hastane iptal etmis randevumu butun sinirlerim alt ust oldu mavisim acile gittim dayanamadim acildekiler de ilgilendiler ilgilenmesine de bizim acil olarak yapabilecegimiz pek bisey yok dediler ilac verdiler onlari aldim 1 hafta kullanicam 1 hafta icersinde uzman poliklinik doktoruna randevu alip gelmem gerekiyomus iyice bakabilmeleri icin bende tekrar o docente almaya calisiyorum iste cok yogun ve cok zor randevu aliniyo o doktora ondan umutluyum tekrar almaya calisicam :(

Amiin kuzumm :KK43:

Ben napicam bu illetle bilmiyorum gitmedigim doktor kalmadi dalin da cok iyi diyolar isim veriyolar ariyorum cocuklara bakmiyoruz diyolar kime gitsem care bulurum soyle iyi bi doktor bulsaam pesini birakmicam onceki doktorumuzdan memnundum amanoda biyerden sonra tikandi kaldi napicani bilemedi ee bende baska doktor arayisina girdim :KK43: 5 kasima docent doktora randevu almistim hastane iptal etmis randevumu butun sinirlerim alt ust oldu mavisim acile gittim dayanamadim acildekiler de ilgilendiler ilgilenmesine de bizim acil olarak yapabilecegimiz pek bisey yok dediler ilac verdiler onlari aldim 1 hafta kullanicam 1 hafta icersinde uzman poliklinik doktoruna randevu alip gelmem gerekiyomus iyice bakabilmeleri icin bende tekrar o docente almaya calisiyorum iste cok yogun ve cok zor randevu aliniyo o doktora ondan umutluyum tekrar almaya calisicam :KK43:
Kuzum benim kıyamam ya :( inşallah bu doktordan minige olumlu bir sonuç alirsin

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzucuga

Canım çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin inşAllah..
Çok ssağolun kuzularımm bakalım bugün randevu alabildim uzman tabip doktora başka bir doktor ama yine aynı hastane yine 5 kasıma alabildim en erkene fazla geçikmeden götürebiliceğim için doktora sevinçliyim bugün baya içime bi huzur geldi keyfimde geldi dünden beri hiç keyfim yoktu napıcam ne edicem doktor bulamıyorum diye oturup ağlıyodum.. bugün randevu alabildiğim için baya rahatladım inanın tabi hala doktor arayışındayım eğer bu gittiğim doktor da da çare bulamazsam alternatif doktor olarak arayışlarım devam ediyo :KK43:

Back