• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marin'in Diyet Gunlugu

Marin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
8
0
86
İstanbul
Merhaba Hanimlar! :128:

Kadin olarak hepimiz guzel ve ozeliz ama takintiliyiz iste. Hep en guzelini istiyoruz. Bu yuzden kilomuza bile takip incecik olmaya calisiyoruz.

Bende diyete basladim burada hergun ne yedigimi paylasip hem size fikir vermeyi hemde sizden birseyler ogrenmeyi amacliyorum. :61:

Oncelikle ben icinde elma sirkesi oldugundan ve elma sirkesinin yag yakici ozelligi oldugundan diyetime yardimci olarak ELMA KROM kullaniyorum. Ayrica sindirim sistemini hizlandiran Best Mix Bitkisel Toz'da kullaniyorum. Bunu oncelikle belirteyim istedim.

Suan bu uyguladigim diyetle 2 gunde 2 kilo verdim. Hemde kiyafetlerimle tartildigimda 62 iken simdi kiyafetlerimle tartildigimda 60 kiloyum! :66:

• Boy: 170 Kilom: 60 Hedefim : 53 kg
Umarim kisa zamanda hedefime ulasip burada bayram yaparim. :52:
Cogu zaman cok acikip diyetimi bozasim geliyor acikcasi. :56:
Ama kendimi zayif ve guzel dusundugum zaman vazgeciyorum.

Herneyse, eger fikirlerinizi benimle paylasirsaniz ve bana destek olursaniz cok sevinirim. :54:

Diyetimde genelde kalori sayarak istediklerimi yiyorum. Ama yagsiz ve saglikli olmasina ozen gosteriyorum..

10/02 Persembe:

Sabah: 1 buyuk bardak soguk limonatanin icine 1 tatli kasigi Best Mix bitkisel tozdan karistirip ictim. (Limonata sekersiz oldugundan 0 kalori)
Ardindan Elma Krom hapindan 1 adet ictim ustune 3 bardak su.
Nesfit ve light sutu yarim kase olarak yedim.

Ogle: 1 adet rafadan yumurta. Activia sade yogurtun icine azicik bitkisel tozumdan karistirdim yine.

Aksam yediklerimi eklerim kizlar. Opuyorum hepinizi. :54:

Diyetimde genelde kalori sayarak istediklerimi yiyorum. Ama yagsiz ve saglikli olmasina ozen gosteriyorum..

10/02 Persembe:

Sabah: 1 buyuk bardak soguk limonatanin icine 1 tatli kasigi Best Mix bitkisel tozdan karistirip ictim. (Limonata sekersiz oldugundan 0 kalori)
Ardindan Elma Krom hapindan 1 adet ictim ustune 3 bardak su.
Nesfit ve light sutu yarim kase olarak yedim.

Ogle: 1 adet rafadan yumurta. Activia sade yogurtun icine azicik bitkisel tozumdan karistirdim yine.

Aksam yediklerimi eklerim kizlar. Opuyorum hepinizi. :54:

Aksam yediklerime gelirsek eger:
Haslanmis tavuk, yaninda 2 tatli kasigi yogurt ve azicik zeytinyagli salata yedim. Diet Kola ictim.

Son düzenleme:
bişey sorcam best mixin etkisi ne vucuda birde zaten elmakrom kullanıyosun zararı varmı

11/02 Cuma:

Evet kizlar bugunki menum cok hafifti. Suan acliktan oluyorum diyebilirim. Yarin sabahi iple cekiyorum.

Sabah: Bi adet activia yogurta karistirilmis best mix toz ve elma krom hapim.
Oglen: 1 kepek ekmeginin ustune sahanda yumurta tarzi birsey yapip koydum ama yagi cok azdi. Bu yuzden aksam yemegini az yemege karar verdim. Bi elma krom hapi ve enerjisiz limonataya (0 kalori) karistirilmis bitkisel tozum.
Aksam: 1 Kasenin yarisi kadar nesfit ve light sut.

Aksam yemegini saat 5'te yedim. Cok aciiiiim. Netten saatlerdir hamburger ve patates kizartmasi resimlerine bakip tatmin olmaya calisiyorum. :56: Kafayi siyirdim cidden. :27:

Back
X