- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
Bir an korktum. Neyseki siz like'lıyormuşsunuz Çünkü Marilyn manson'u bir erkeğin like'ladığını düşünemiyorum, Mutaassıpımdır ben belki..
Niye erkekler Marilyn Mason beğenmesin anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir an korktum. Neyseki siz like'lıyormuşsunuz Çünkü Marilyn manson'u bir erkeğin like'ladığını düşünemiyorum, Mutaassıpımdır ben belki..
Detaya inmeden yorumları şöyle bir okudum genelde ''lisede kaldı o müzik zevkine göre yargılamalar, seni dinlediğin müzik için sevmesin'' falan filan demişler. Yanlış. diğer husus ''şunu dinlerim, bunu dinlerim'' dediğiniz grupların çoğu kendi ülkelerinde muhafazakar ve zaman zaman milliyetçi geçinen gruplar zaten. Ellerinde peace yazan bayrakla festivallere katılmıyorlar.
Müziği nasıl dinliyorsun? Sadece ses odaklı ve sözlerine dikkat kesilmeden ve yaşam felsefesi yapmadan mı, yoksa onların tarzlarından ve kültürlerinden etkilenerek mi? Ahmet özhan dinleyenin bir eğilimi vardır mesela ve kırmak zordur. Ama mustafa ceceli dinleyen daha esnektir. Çünkü mustinin hitap ettiği kesim geniştir. 5 yaşındaki bebe de dinler, 55 yaşındaki karadenizli muteahhit de.
Marilyn Manson'ı güzel hatrın için manitan dinler mi? Belki. Ama senle oturup klipleri, uyuşturucı bağımlısı kimliği ve cinsel eğilimlerinden bahseder mi? Şaibeli.
Yani mesele hem senin hem onun müziğe bakış açınız ve kültürel alt yapınız ile alakalı. Sen öylesine dinliyorsan, o da senle ''öylesine'' dinler.
Müzikoloji mezunuyum, sorulunca kastırırım![]()
O zaman o beğenileri kaldır:) görmesi için bir iki onun tayfadan isim beğen. Yakınlaşırsanız yavaş yavaş alıştırırsın:) öylesine dinliyorsan esneme payı olabilir.Öylesine dinliyorum. Ondan zaten herhangi bir beklentim yok, sadece kalıplarla düşünmesinden korkuyorum. Müzik zevkime bakarak bu kız biraz asi, ben bununla yapamam derse yandık :)
Mutaassıp çocuğu şimdi beğenirsin amma yan yana gelince kısa kollu giyme, sınıftaki erkeklerle konuşma, erkek asistanla konuşma diyince höh bu ne dersin. Ben liberal bir insanım mesela, mutassıp erkeklerle işim olmaz çünkü hem kafa yapımız çok farklı, hem de ortak bir noktamız yok. Neyse zaten yakında sen de görceksin :)
Benim feraceli gorumcem sıkı bir heavy metal dinleyicisi, ayni zamanda yabancı dil ogretmeni, her firsatta yurt dışına cikar, konserlere, festivallere katilir.
Muhafazakarlari kaliba sokmayin, belki o sizden daha sert müzikler dinliyordur.
Hoş aksi olsa da, bastan insanlari etiketleyen birinden kurtulmus olursunuz, temiz is.
Hemen bir ilahi paylaşıp durumu düzeltin.
Bir erkek için rammstein dinlemeyi bırakıp cecelist olan kız diye ekşide başlık açılmasa iyi![]()
Müzikoloji mezunuyum