• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mardin’de Önerilen Doktorlar ve Devlet Hastanesi Önerisi

hopeisalwaysthere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
51
22
3
32
Herkese merhabalar. Arkadaşlar, önerinize ve yönlendirmenize ihtiyacım var çünkü internetten gerekli bilgiyi sağlayamadım.
Mardin’de tüp bebek tedavisi yapan devlet hastanesi/araştırma ya da üniversite hastanesi mevcut mu acaba? Diyarbakır da olur. Deneyimi ve bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Eğer mevcutsa da doktor önerisi alabilir miyim? Çok teşekkür ediyorum şimdiden.

benim pek bilgim yok inşallah bilen birileri çıkar Diyarbakır’da bahçeci tüp bebek merkezi var galiba orayı duymuştum iyi diye o kadar inşallah iyi bir yere denk gelirsiniz Amin 🤲 sayfanıza nokta da olsa bırakın üste çıksın belki bilen kişiler görür size yardımcı olurlar ☺️

benim pek bilgim yok inşallah bilen birileri çıkar Diyarbakır’da bahçeci tüp bebek merkezi var galiba orayı duymuştum iyi diye o kadar inşallah iyi bir yere denk gelirsiniz Amin 🤲 sayfanıza nokta da olsa bırakın üste çıksın belki bilen kişiler görür size yardımcı olurlar ☺️
Merhaba, ben kendim için değil arkadaşım için sormuştum. Bugün araştırma yaptım. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde Tüp Bebek Merkezi varmış. Oradaki doktorlardan birini seçti arkadaşım, regl olunca gidecek ilk iş. Doktorun adı da Nurullah Peker. İlgilenenler varsa bilgi olsun diye yazayım. Muayene bedeli olarak 600 tl alıyorlarmış. Bu şekilde. :)

Merhaba, ben kendim için değil arkadaşım için sormuştum. Bugün araştırma yaptım. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde Tüp Bebek Merkezi varmış. Oradaki doktorlardan birini seçti arkadaşım, regl olunca gidecek ilk iş. Doktorun adı da Nurullah Peker. İlgilenenler varsa bilgi olsun diye yazayım. Muayene bedeli olarak 600 tl alıyorlarmış. Bu şekilde. :)
İyi bakalım çok sevindim dilerim hayırlısıyla güzel sonuçlar alır Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatları olsun inşallah 🤲🥰

Back