Kizlar aklimda olmayan bir cok parfüm indirimde. Belki bu firsati degerlendirebilirim diye düsündüm. Deli gibi Parfüm denedim. Bazilarini ise deniyemedim. Malesef tüm parfümleri burda paylasamiyorum ama söyle birsey oldu nedense burnuma tutulan hic bir agir kokuyu algilayamadim.
Diesel loverdose haric. Meyan kökü kokusu cok net bir sekilde kendini hissetiyor. Ama okadar agir parfüm koklamama ragmen denetilen daha hafif ciceksi parfümlerin kokusunu duydum. Lancome La vie este belle ve chloe love'i denerkende ayni seyi yasamistim. Cidden cok sasirdim. Görevli sizin burnunuz cicek kokularina karsi daha hasas oldugundan olabilir dedi.
Herneyse kizlar asadaki parfümlerden denediginiz, kullandiginiz ve cevrenizde kullananlar oldumu?
En dikkat cekici, en etkili ve en güzel kokan sizce hangisi?
Eger hicbirini kullanmayip sade denediyseniz sizin terciginiz hangisinden yana olurdu?
Marc Jacobs Honey
Özellikle bu kokuyu cok merak ediyorum . Marc Jacobs Daisy cok begendigim bir parfüm. Ama honey nasil bir kokuya sahip kullananlar yardimci olabilir mi?
Escada especially escada
escada'nin diyerleri gibi cok sekerli olmayan bir parfümü
Parfümün rengi sisesi muhtesem. Gül kokusu olarak tanimlaniyor.
Lacoste Pour femme
Yine klassiklesmis bir parfüm. Hafif her mevsim kullanabilicek bir koku.
Roberto Cavalli Just cavalli
Denemedim nasil bir kokuya sahip bilmiyorum. Ama koku notalarini inceledigimde pek ilgimi cekmedi.
Yinede denemeden karar vermemek gerek
Joop miss wild
Kokusu Paco Rabanne xs'e benzetiliyormus.