• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Maraş işi sandık

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

infanta

sabırla bekliyorum......
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
954
3
118
41
Ankara
arkadaşlar bir konuda fikir almak istiyorum
son bi kaç yıldır maraş işi (oymalı) sandıklar çok moda
hem içine çeyiz koyum hemde dekor amaçlı kullananlar varmı
yani salona tekli koltukların arasına koysam dekor amaçlı nasıl olr acaba
gören gülmez inşallah
çünkü bu sandıklara bayılıyorum ben çok güzeller kaydirigubbakcemile4

dediğin gibi dekor amaçlı kullanabilirsin canım bence çok hoş..
benim sandiğım sade, içinde ıvır zıvır öylece bir kenarda durcak yani

.....................

Son düzenleyen: Moderatör:
tabi ki güzel olur
güle güle kullan maraş işi bir sim sırma örtü yaptırıdn mı hele
harika olur
keşke sana model gösterebilseydim. canım
mutluluklar

Ben de maraş işi sandık almayı düşünüyorum. Senin modelini de beğendim cnm ama ben de bunlar arasında kaldım. Fiyat açısından da ceviz serpme sandıkları uygun buldum.

my.php

my.php

my.php

Hangisini alsam kararsızım :1rolleyes::asigim:

b ti sandıklar elbette dekoratif amaçlı kullanılabilir benim annemin sandığını bile biz salona koyduk gayette güzel duruyor kenarda duracağına sandığını da sergile farklı bir şıklık olur

bende geçen yıl ankara sitelerden almıştım maraş işi sandık

adszxy9.jpg

şuanda bizim salonda hem dekor hemde benim çeyizliklerimi toplamak üzere öylece duruyor
kendi evime gidince eğer mobilyalarımla uyarsa salonuma uymazsa uygun güzel biyere koymayı düşünüyorum
geçen gün biyerde gördüm evin giriş holü çok genişti ve holde duruyordu

canım benim ben bir k.maraşlı olarak gurur duydum sandığımızın bukadar beğenilmesi.ben salona koymadım.antrede duruyor.üzerindede takımı olrak camekanı var ve küçücük içi çiçeklerle dolu bir sandık daha.yalnız alırken dikkat edin ceviz oyma olsun diğerleri çabuk bozuluyor tozunu aldıkça renk atıyor.adisi görünüyor.

Ben de maraş işi sandık almayı düşünüyorum. Senin modelini de beğendim cnm ama ben de bunlar arasında kaldım. Fiyat açısından da ceviz serpme sandıkları uygun buldum.

my.php

my.php

my.php

Hangisini alsam kararsızım :1rolleyes::asigim:

resimler gözüküyor canım
bende bu tip bişey istiyorum
bence 1.si en güzeli
bende yarın gidip dükkandan bakacam
inşallah hemen alırım çünkü çeyiz seriliyor eve :icecream:

bende aldım bu sandıktan çeyizlerimin bir kısmını koymak için çok güzeller yatak odama koymayı düşünüyorum ben

ayy benim sandığımdan :))) bende yatak odasında durur diyodum ama antreye koyan da var öyle mi ilginç olabilir bunun üstüne örtüde örtülmezki ... nişanlım boş olan bi odayı nargile odası yapmayı düşünüyor şöyle minderler kilim falan şark köşesi olabilir bende oraya koyarım diye düşündüm şimdik üstüne bakır süsler koyunca şık olur dedimm

Back