- 19 Kasım 2018
- 20
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi magazinkonseyi1
Bu ülkede neler oluyor?Kim kiminle ne yapıyor?Maral Büyüksaraçın adı bi yıl önce Cem Yılmaz ile aşk dedikodularına karıştı yaşı reşit olmadığı İçin alevlenen Cem Yılmaz hemen kendi zekasıyla alay ettirten klasik showlarında yalan söyleyemeyen erkekleri tiye alırken kendi o duruma düştü.Burda tek suçlu Yılmaz mıdır hayır..... Maral Büyüksaraç oyuncu olmak isteyen alalede bir kız ama birlikte olduğu erkeklere bakılırsa star ablalarına özeniyor.Ziya bu dedesi yaşında adamlarla şarkılar dinleyip ferrarilerinde bebekte tur atmıyor herhalde.Erol Aksoy banka sahibi gazete sahibi bir adam 80 yaşında bir adamla bir kız ne yapar o adamla işi ne diye kimse sormuyor mu ? Hani 12 yaşında çocuk tacize uğrayınca ortalık ayağa kalkıyor daha reşit değilken onlarca playboylarla zenginlerle gezen bu kızımızın namusu ne olacak? Aziz Yıldırım'ın genç sevgili olduğunu biliyordum ama bu hatun olduğunu bilmiyordum duyunca ilk şok oldum çünkü fotoğraflara bakınca göreceksiniz bu kız çok küçük arkadaşlar el insaf bir adamda vicdan varsa hadi kızım işine bak der bunlar alan memnun ..... neyse!!! Şöhret olmak yer aldığı filmlere Aziz Yıldırım gibi adamları sponsor yapmak ve bu adamın bir takım güçlerini kullanmak uğruna kendini sömürtmek ne ara mantıklı bilmiyorum.Ortalıkta ağa kızı gibi gezmek ve burun havalarda davranmak çabası kızın instagram hesabını gördüm tesadüf üzerine Türkiye'de ferrarisi olan zengin tüm adamlar o adamların oğulları bu falloşun hesabında.Şimdilerde hasta yatağında Mehmet Ali Erbil çıkıp çok söylemiş bu kız İçin Maral çok ferrari ve güçlü erkek düşkünüdür diye.Aziz Yıldırım'a bir şey sormak istiyorum çok mu çıtır?
Bir diğer konu ise tüm bu mide bulandırıcı ilişkilere bu kızın babası nasıl normal bakıyor xira o adamında iyi kötü parası olduğunu okumuştum .Cem Yılmazdan 4 aylık çocuğunu aldıran ve aşk trafiği bu kadar geniş olan bu kızın oyunculuk kariyerinde hakketiği yeri mi yoksa torpilin ne kadar gücü var olduğunu anlayacağız...
Bir diğer konu ise tüm bu mide bulandırıcı ilişkilere bu kızın babası nasıl normal bakıyor xira o adamında iyi kötü parası olduğunu okumuştum .Cem Yılmazdan 4 aylık çocuğunu aldıran ve aşk trafiği bu kadar geniş olan bu kızın oyunculuk kariyerinde hakketiği yeri mi yoksa torpilin ne kadar gücü var olduğunu anlayacağız...
Eklentiler
- 83bf2c98-31e2-4b94-a83a-c1f44eb68fea.jpg310,2 KB · Görüntüleme: 812
- 08d7eac5-7ef6-42e6-bc3c-acfd264a5f8a.jpg141,8 KB · Görüntüleme: 633
- IMG_0696.JPG96,3 KB · Görüntüleme: 550
- IMG_0697.JPG79 KB · Görüntüleme: 566
- IMG_3792.JPG39,9 KB · Görüntüleme: 608
- IMG_3793.JPG44,9 KB · Görüntüleme: 680
- IMG_3795.jpg182,1 KB · Görüntüleme: 564
Son düzenleme: