• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maöl İ.H.L BÖLÜMÜ OKUYANLAR

eysha

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
244
139
333
Merhaba arkadaşlar ben maöl de okuyorum 12 sınıf ihl bölümünde (imam hatip lisesi)..benim gibi ihl de okuyan varmı dersler nasıl gidiyor sınavlara nasıl hazırlanıyorsunuz..

bizim için sınavsız ön lisans varmış 2 yıllık bilgisi olan varmı acaba bu konuda birbirimize yardımcı olalım

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben maöl de okuyorum 12 sınıf ihl bölümünde (imam hatip lisesi)..
bizim için sınavsız ön lisans varmış 2 yıllık bilgisi olan varmı acaba bu konuda
yardımcı olursanız çok memnun olurum
Ocak ayında ygs sınavına başvuru yapıyorsunuz,eğer sınava girmek istemiyorsanız girmezsiniz,sonra Temmuz ayında diğer öğrenciler gibi merkezi yerleştirme tercihi veriyorsunuz 2 yıllık örgün yada 2 yıllık aöf eğer yerleşir iseniz kayıt zamanı kayıt yaptırırsınız.

Ocak ayında ygs sınavına başvuru yapıyorsunuz,eğer sınava girmek istemiyorsanız girmezsiniz,sonra Temmuz ayında diğer öğrenciler gibi merkezi yerleştirme tercihi veriyorsunuz 2 yıllık örgün yada 2 yıllık aöf eğer yerleşir iseniz kayıt zamanı kayıt yaptırırsınız.
Cevabınız için çok teşekkür ederim siz ön lidsndamı okuyodunuz

açık öğretim sınavına 11 gün kalmış yaa :KK43:
kelam 1 ve 2 yi seçmiştim çıkamadım işin içinden :confused: felsefede var hepsi ezber isteyen derslermiş

Back