- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- 323
- Konu Sahibi sonsuzluk0607
-
bende manyetik koşu bandı almıştı. fazla para vermek istemiyordum. çünkü uzun süre kullanılmayacağını biliyordum. uygun fiyata aldım. çok terletiyor. normalde terleyen biri değilim ama yarım saatte baya bir ter döktürüyor. spor ayakkabıyla yapınca dengeyi sağılıyor insan. ayakkabısız dengeyi tutturamıyon. çünkü kendi hızınla çalışıyor. bazen hızlı bazen yavaş oluyor. spor ayakkabı kullanınca aynı hızda tempoyu tutturuyorsun. bende birkonu açmıştım. benimde dizimden aşağıda bir sertlik oldu. bacağım taş gibi. bu yürüyüş bandının manyetik olmasındanmı kaynaklanıyor. yoksa ısınmadan spor yapıyorum ondanmı kaynaklanıyor bilemiyorum. bununla ilgili yukarıda bir konu açmıştım bende. bilgisi olanlar vardır belkide. onun dışında ben memnunum. bacakları hemen toparlıyor incelme oluyor. bunu kendim deneyerek gördüm. zaten uzun süre yürüyemiyorsun yarım saat ideal.
Isınmadan koşu bandında yürüyüş yapmamalısınız. Çünkü bu koşu bandı roller-lardan oluşuyor. Yani yürüdüğünüz band kısmın altında uzun silindirler var. Sizin hareket gücünüzle hareket kazanıyor. Aslında manyetiklikle hiç bir alakası yok.İnsanlara cazip gelsin diye bu ismi takmışlar bence. Kısacası sabit olmayan bir şeyin üzerinde kendinizden hareket gücü vermeye çalısarak yürümek diz eklemini ve bacağı yorar. kalçayı da aynı şekilde. Bacağınız zaten sinyali vermiş. Yorma beni fazla diyor. Bak şiştim anla beni diyor.bende manyetik koşu bandı almıştı. fazla para vermek istemiyordum. çünkü uzun süre kullanılmayacağını biliyordum. uygun fiyata aldım. çok terletiyor. normalde terleyen biri değilim ama yarım saatte baya bir ter döktürüyor. spor ayakkabıyla yapınca dengeyi sağılıyor insan. ayakkabısız dengeyi tutturamıyon. çünkü kendi hızınla çalışıyor. bazen hızlı bazen yavaş oluyor. spor ayakkabı kullanınca aynı hızda tempoyu tutturuyorsun. bende birkonu açmıştım. benimde dizimden aşağıda bir sertlik oldu. bacağım taş gibi. bu yürüyüş bandının manyetik olmasındanmı kaynaklanıyor. yoksa ısınmadan spor yapıyorum ondanmı kaynaklanıyor bilemiyorum. bununla ilgili yukarıda bir konu açmıştım bende. bilgisi olanlar vardır belkide. onun dışında ben memnunum. bacakları hemen toparlıyor incelme oluyor. bunu kendim deneyerek gördüm. zaten uzun süre yürüyemiyorsun yarım saat ideal.
Bende kendimce evde Zumba yapiyodum ama koşu bandı alınca bıraktım bide 15 aylık bi oğlum var fırsat bulursam yuruyebiliyorumBende dün manyetik koşu bandı aldım ama 3 haftadır da zumbaya gidiyorum ve diyet yapıyorum. Bandı bugün kullandım motorlu olana kıyasla çok daha yorup aşırı terletiyo ( terim banta aktı baya o derece) ilk 1-2 hafta vücunuz ham ise yarım saat yapın ama başka hareketlerle birlikte o zaman faydası olur bende bir ay sonra tekrar yazıcam inşallah herkes incecik zayıf olur
Allah analı babalı büyütsün öncelikleBende kendimce evde Zumba yapiyodum ama koşu bandı alınca bıraktım bide 15 aylık bi oğlum var fırsat bulursam yuruyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?