• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

manuel nefes alma

Herkese merhaba... daha önceden babamla ilgili bi post açmıştım hatırlayanlar vardır. Sizden çok güzel öneriler,destekler almıştım. Sorunlarımın çoğunu yendim :) şimdi kafama takılan küçük bi problem var. Bütün insanlar otomatik olarak nefes alıp verir bunu bilmeyen yok tabiki. Ama ben bazen bunu aklıma takıyorum özellikle gece uyurken. Otomatik nefes alıp vermem manuele dönüşüyo. Sanki kendi isteğimle alıp veriyorum komut vermezsem boğulcakmışım gibi. Toplum içinde değil de kendimle başbaşa olunca oluyo bu daha çok. Böyle bi şey yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim sizce :)
Kendinize nefes almama komutu verin, en fazla bir iki dakika içinde nefes al demeseniz bile almak zorunda kalacaksınız:)
Böylece elinizde olmadığını anlarsınız...

Herkese merhaba... daha önceden babamla ilgili bi post açmıştım hatırlayanlar vardır. Sizden çok güzel öneriler,destekler almıştım. Sorunlarımın çoğunu yendim :) şimdi kafama takılan küçük bi problem var. Bütün insanlar otomatik olarak nefes alıp verir bunu bilmeyen yok tabiki. Ama ben bazen bunu aklıma takıyorum özellikle gece uyurken. Otomatik nefes alıp vermem manuele dönüşüyo. Sanki kendi isteğimle alıp veriyorum komut vermezsem boğulcakmışım gibi. Toplum içinde değil de kendimle başbaşa olunca oluyo bu daha çok. Böyle bi şey yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim sizce :)
Şu an yıl 2020. Ve siz 3 yıl önce bu konuyu tartıştınız.O kadar çaresizimki yazdıklarınızı okuyup cesaret bulmaya çalışıyorum.Acaba bu dönemi atlatdınızmı diye ve hala bu siteye giriyorsunuzmu acaba..sırf sizlerden bu konu hakkında bilgi almak için bu siteyi açmış bulundum.Nasıl zor bir dönem(

bakın bunu okurken senelerin senesi otomatik nefes alan ben bile az kalsın manuele dönücem şimdi.
takıntılara yatkın bünyem bu konudan hoşlanmadı. :D
işin özeti boşluktan her türlü şeye takabiliriz arkadaşım. bu yaşadığınız muhtemelen gerçek bir sağlık problemi değil, anksiyete.
doktor kesilmek istemem ama senelerdir araştırmalarım sonucu bu yargıya vardım. ama küçük bir ihtimal de olsa sağlık problemi de olabilir tabii.

stres olunca,birşeylere takınca oluyor o genelde.çok nadiren banada olurdu eskiden.

bakın bunu okurken senelerin senesi otomatik nefes alan ben bile az kalsın manuele dönücem şimdi.
takıntılara yatkın bünyem bu konudan hoşlanmadı. :KK70:
işin özeti boşluktan her türlü şeye takabiliriz arkadaşım. bu yaşadığınız muhtemelen gerçek bir sağlık problemi değil, anksiyete.
doktor kesilmek istemem ama senelerdir araştırmalarım sonucu bu yargıya vardım. ama küçük bir ihtimal de olsa sağlık problemi de olabilir tabii.
İnsan böyle şeyleri ancak siteye yaza bilir diye düşündüm çünki nasıl söylesem özlüyümde aklı başında olduğumu biliyorum aslında ama kime gidip bu takıntımı anlatsam bana deli derler vallahi) ve ya terapi almak lazım amma terapide de kafamı açıp içine bir şeyler koymaz her halde yine her şey bana kalıyor.Hani küçükken oyun oynardık iki şeyi beynin aynı anda yapması gibi bir elimizi sağa döndürürken diğerini sola döndürmek mesela ilk başta zor oluyor sonra yapıyorduk bi şekilde.Şimdi de hem nefesi düşünüp hem de bir yandan işlerimi yapa biliyorum ya) arkadaş ne sinir bi durum bu🤦🏼‍♀️

Back
X