Manuel mi otomatik mi?

Manuel asla zorda kalmadikca kullanmam manuel alsamda ahahha ama iste diger arkadaslarinda dedigi gibi fazladan o da olsa ne olur diyorum bi oyle diyorum bir boyle diyorum yani ahahha
Manuel de sınavdan geçebilecekmisiniz onu da düşünün ama

Manuel al bence canım bende otomatik araba olduğu halde manuel aldım ehliyetimi sadece kursu seçerken hangisi daha lüks araç veriyor ona dikkat et çok rahat geçersin ben eşimle boş yolda bile kullanamazdım şimdi hız yapıyorum diye kızar bana

Manuel al bence canım bende otomatik araba olduğu halde manuel aldım ehliyetimi sadece kursu seçerken hangisi daha lüks araç veriyor ona dikkat et çok rahat geçersin ben eşimle boş yolda bile kullanamazdım şimdi hız yapıyorum diye kızar bana
Umarim bende bu asamalara gelirim ya :)

Umarim bende bu asamalara gelirim ya :)
Valla ben yaptıysam herkes yapar :KK52: dikkatsiz unutkan biriyim öyle herşeye heves etmem bi kızgınlıkla aldım ehliyeti zayen eşime kızdım ben senin şöförünmüyüm demişti sabahı kayıt yaptırdım ehliyet alamazsın dedi bi kere de aldım senden şöför olmaz ehliyet alsan da trafiğe çıkamazsın dedi çıktım herşey hevesle istekle oldu yani inşallah sizinde öyle olur En Büyük KK

Valla ben yaptıysam herkes yapar :KK52: dikkatsiz unutkan biriyim öyle herşeye heves etmem bi kızgınlıkla aldım ehliyeti zayen eşime kızdım ben senin şöförünmüyüm demişti sabahı kayıt yaptırdım alamazsın dedi bi kere de aldım senden şöför olmaz ehliyet alsan da çıkamazsın dedi çıktım herşey hevesle istekle oldu yani inşallah sizinde öyle olur En Büyük KK
Umarim aslinda bende bugune kadar istedigim herseyi yaptim ama bu trafige cikma olayi en buyuk korkum

Ben de göğüs pompasindan bahsediyorsunuz diye geldiydim:KK53: herkesin derdi kendine :KK70:

Manuel canım, sonradan bir de manuel almaya çalışırsın senin için iki iki masraf ve stres olur

Yolların ustasıyım manuelin hastasıyım :KK70:
Babam bizi manuele alıştırdı, otomatik bana özellikle yokuş aşağı ve virajlarda hakimiyetsiz gibi geliyor ve manuelin en büyük avantajı arabalar daha ucuz, otomatiğe göre, bakım da daha az istiyor. Yokuş aşağı at boşa bedava git :KK73:
Şimdi suv alacağız, yeni vergilerle kdv nün ötvsi malum, arabalar zaten fiyatta uçmuş bide otomatik farkını ekle, ev parası gider.

Back
X