Mantıklı mı Duygusal mısınız?

EsmerYarim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
1.340
67
0
Diğer
Kararlarınızı verirken mantık mı yoksa duygusal mısınız? Hangi yönünüzün daha baskın olduğunu öğrenmek için test edin!

Mantıklı mı Duygusal mısınız?

bana çıkan test sonucu
Test Sonucu : Siz mantık insanısınız.
Siz mantık insanısınız. Sezgilerinize hiçbir söz hakkı tanımıyorsunuz. Ayaklarınız hep yere basıyor, hayatınızdaki her şey olması gerektiği gibi. Fakat böyle bir tarz biraz yorucu olabilir, duygular da insana özgüdür. Biraz da kalbinizin sesini dinleseniz hiç fena olmaz.

bende bu cikti
Siz tamamen dengedesiniz. Yerine göre mantığınızla, yerine göre duygularınızla hareket edebiliyorsunuz. Yani ideal olanı başarmış gözüküyorsunuz. Artık sırtınız yere gelmez.

gercektende öyle a.s.

Test Sonucu : Siz mantık insanısınız.
Siz mantık insanısınız. Sezgilerinize hiçbir söz hakkı tanımıyorsunuz. Ayaklarınız hep yere basıyor, hayatınızdaki her şey olması gerektiği gibi. Fakat böyle bir tarz biraz yorucu olabilir, duygular da insana özgüdür. Biraz da kalbinizin sesini dinleseniz hiç fena olmaz.

Test Sonucu : Siz tam bir duygu insanısınız.
Siz tam bir duygu insanısınız. Her şeyi duygularınızla değerlendiriyorsunuz ve çok hassas bir yapınız var. Mutluluklarınızı da, üzüntülerinizi de uçlarda yaşıyorsunuz. Mantık yanınıza da biraz ağırlık verirseniz hayatınızı daha dengede yaşayabilirsiniz.

biliyodum biliyodum cünkü ben cok duygusalim ya bu yüzdende cok kaybederim ama napiim huylu huyundan vazgecmiyo isde

testi yapmadan önce yazayım birde sonrasında tamam mıopuyorumnanaktan
bana göre ben mantık insanı olmaya daha eğilimliyim ama duygusuzda değilim. Ama duygularımın öne
geçmesine pek izin vermem. BAkalım test sonucu ne olacakzemuszemus

Test Sonucu : Siz tamamen dengedesiniz.
Siz tamamen dengedesiniz. Yerine göre mantığınızla, yerine göre duygularınızla hareket edebiliyorsunuz. Yani ideal olanı başarmış gözüküyorsunuz. Artık sırtınız yere gelmez.

Kendimi düşündüğüm gibi çıktı gerçekten bu test doğruları veriyorkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…