- 5 Kasım 2024
- 21
- -2
- 1
- 24
- Konu Sahibi soufly3434
-
Şöyle söyleyeyim ilişki oldu ama boşalma vs olmadıBişey olmaz tam ilşki olmadıysa
cinsel organı benim cinsel organıma dokundu
Bu bi ilişki değililişki oldu
Bu bi ilişki değil
Bu bi ilişki değil
Tam ilişki olduysa böyle bir ihtimal elbette var.8 günde doğum kontrol hapı koruma sağlamaz..çok basit gidin test alın içiniz içinizi yiyeceğine.Ben anlamıyorum niye burada sürekli gebe miyim konuları açılıyor.Testi var gidin alın ve yapın aylarca insanlar gebe oldmadıgına inanamıyor hayret vericiŞöyle söyleyeyim ilişki oldu ama boşalma vs olmadı
Ama doktor aradim sordum ertesi gün hapı alacaktım doktor dediki ilacı içmeye devam et dediTam ilişki olduysa böyle bir ihtimal elbette var.8 günde doğum kontrol hapı koruma sağlamaz..çok basit gidin test alın içiniz içinizi yiyeceğine.Ben anlamıyorum niye burada sürekli gebe miyim konuları açılıyor.Testi var gidin alın ve yapın aylarca insanlar gebe oldmadıgına inanamıyor hayret verici
Doktor öyle söylüyorsa öyledir o zamanAma doktor aradim sordum ertesi gün hapı alacaktım doktor dediki ilacı içmeye devam et dedi
Daha reglime var diye yapmadimDoktor öyle söylüyorsa öyledir o zamanniçin test yapmıyorsunuz burada içiniz içinizi kemireceğine?
Cinsel organlar birbirine girdi afedersin ama boşalma vs olmadı zevk suyundan tekdirginimMantıklı cevaplar istiyorsanız mantıklı sorular sorabilirsiniz. Testislerinde üretilen spermler şırıngayla vajinanıza enjekte edilmediği sürece hamile kalma ihtimaliniz yok.
Hms peki. Hapa adetin 1-2. Günü başladıysanız korur evet, bazı doktorlar garanti olsun diye 1 ay önceden başlatıyor ama prospektüse göre korurİlişkim oldu cinsel ilişki
Regl ile ne alakası var hamilelik testinin ?Daha reglime var diye yapmadim
2.günü başladım ama bu süre zarfında grip oldum antibiyotik kullandım ve etkisini azaltılmış diye duydum Bilmiyorum yaniHms peki. Hapa adetin 1-2. Günü başladıysanız korur evet, bazı doktorlar garanti olsun diye 1 ay önceden başlatıyor ama prospektüse göre korur
Azaltabilir evet2.günü başladım ama bu süre zarfında grip oldum antibiyotik kullandım ve etkisini azaltılmış diye duydum Bilmiyorum yani
İnşAllah bir şey olmazAzaltabilir evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?