Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
opuyorumnanaktanellerine sağlık balım...opuyorumnanaktan zemuszemusçok şık ve de şirin duruyor bunlar..zemuszemus klava:ay ben bunları misafirlerime yapsam bu şirin şeyleri yemeğe kalksalar onlara uçarım herhalde..klava: bu kadar uğraş didin sonra onlar bir dakikada hop yok etsinler ... lmaz:yok ööle yağma yedirmem...lmaz: :jeyyar:seyirlik dursun ööle masada onnar..:jeyyar: yasakkelimeellenmiyecek derim cnm..yasakkelime -tatlicadiarzu-onlarda anaaa kadın delürmüş yürüyün kaçalım derler herhal...-tatlicadiarzu- :roflol::sm_cool::sm_cool:sonra oturur hepsini tek başıma yerim bende:sm_cool::sm_cool::roflol:
opuyorumnanaktanellerine sağlık balım...opuyorumnanaktan zemuszemusçok şık ve de şirin duruyor bunlar..zemuszemus klava:ay ben bunları misafirlerime yapsam bu şirin şeyleri yemeğe kalksalar onlara uçarım herhalde..klava: bu kadar uğraş didin sonra onlar bir dakikada hop yok etsinler ... lmaz:yok ööle yağma yedirmem...lmaz: :jeyyar:seyirlik dursun ööle masada onnar..:jeyyar: yasakkelimeellenmiyecek derim cnm..yasakkelime -tatlicadiarzu-onlarda anaaa kadın delürmüş yürüyün kaçalım derler herhal...-tatlicadiarzu- :roflol::sm_cool::sm_cool:sonra oturur hepsini tek başıma yerim bende:sm_cool::sm_cool::roflol:
:roflol:ay cok güldüm tatlim yaa bi alemsin:roflol: bak bunu hec düsünmedim birdahakine bende öyle yapayim:jeyyar: sonrada oturur ben yerim bi güzel:jeyyar: ama bak ne marifetli desinler diye seyirlik koyarim tabee:jeyyar: tatlim aksam aksam güldürdün beni yaaŞeniz kim bilir misafirlerine ne güzel seyler döktürüyosundur sen canim o maharetli ellerinlenŞeniz cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.