• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantardan sonra tahriş

ranch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
111
6
26
Bursa
iyi gunler herkese ben mantar oldum bugun yeni atlattim ama kasimaktan ic dudaklarim tahris oldu dokununca cok sert ve kurumus oldugunu anladim e haliyle kafaya taktim :( orayi eski haline dondurmek icin bi krem yada yapabilcem herhangi bisey varmi. simdiden sagolun

eğer doktora giderek atlattıysan zamanla geçer korkma bende çok çektim ama geçti çok şükür.ama doktora gitmediysen mutlaka git derim geçmiş olsun

fungal diye bi hap var 2 draje var içinde birini 1. hafta diğerini 2. hafta kullanıyorsun,cipro diye bir antibiyotik var 3 gün kullansan yeter...travacort diye de mantar kremi var çok etkili..bunları yap 2 gün içinde temiz...kaç doktora gittim hep aynı ilaçları verdiler,artık gitmiyorum bile:)

cnm drluk bisey yok kasimaktan tahris oldu ve kurudu bi sure sonra gecer ama ben hemen gecsin istiyorum. bide bu mantar icin tedavi amacli sut buharina comeldim ondan kaynaklanmis olabilirmi. of of napcam bilmiyorumki en kck seyi kafaya takan biriyim hemen halletmek istiyorum :(

fungal diye bi hap var 2 draje var içinde birini 1. hafta diğerini 2. hafta kullanıyorsun,cipro diye bir antibiyotik var 3 gün kullansan yeter...travacort diye de mantar kremi var çok etkili..bunları yap 2 gün içinde temiz...kaç doktora gittim hep aynı ilaçları verdiler,artık gitmiyorum bile:)

cnm mantar gecti ben o ic dudaktaki kuruma ve sertlik icin cozum ariyorum :(

Cnm tavsiyen icin cok sagol gittim hemen aldim. tahristen dolayi yanma hissi vardi hemen gecirdi. tesekkur ederim :D

bepanten merhem bende gebeyken öle olmuştum dr bepanten merhem verdi cok iyi geldi haa bir de sarı papatya tozu gibi bir toz var ılık suya döküp oturuyorsun içine direk ama biraz zahmetli heryerin sarı oluyo ismini hatırlayamadım

Bu saatten sonra bitkisel bi yönteme başvururken 2 kez dusunucam.. sut buharini duymussundur dedim bide bunu deniyim biktim fitillerden falan ilk yaptim cok rahatlatti kasintiyi uzun sure kesiyodu civan perceminde 1 saat sonratekrar basliyodu bu kasinti. 2 gunde bi yapiyodum 4. yapisimda yani dun soklara ugradim 15 dk comeldim kalktim ic dudaklarim balon gibi sismis olmasi gerekenin 3 katiydi soklara ugradim tabi. neyseki sabah kslktigimda duzelmisti allhtan. bidaha bitkisel bisey yaparken 2 kere dusuncem. ama gercekten cok rshatlatiyo bu buhar ve mantar akintisinida sokuyo baya iltihapta gelmisti ama son yaptigimda boyle bi sislik oldu saskinim hala :) tavsiyen icin sagol yinede :)

Bu saatten sonra bitkisel bi yönteme başvururken 2 kez dusunucam.. sut buharini duymussundur dedim bide bunu deniyim biktim fitillerden falan ilk yaptim cok rahatlatti kasintiyi uzun sure kesiyodu civan perceminde 1 saat sonratekrar basliyodu bu kasinti. 2 gunde bi yapiyodum 4. yapisimda yani dun soklara ugradim 15 dk comeldim kalktim ic dudaklarim balon gibi sismis olmasi gerekenin 3 katiydi soklara ugradim tabi. neyseki sabah kslktigimda duzelmisti allhtan. bidaha bitkisel bisey yaparken 2 kere dusuncem. ama gercekten cok rshatlatiyo bu buhar ve mantar akintisinida sokuyo baya iltihapta gelmisti ama son yaptigimda boyle bi sislik oldu saskinim hala :) tavsiyen icin sagol yinede :)

canım bu toz bitkisel değil benzetme için dedim dr önermişti eczaneden alıyosun ama sen bepanten kullan

aman canım ALLAH korusun..dıkkatlı ol boyle şeylerı kullanırken:nazar:geçmiş olsun..

evli olan çıftler mantar tedavısını bırlıkte gormelı..yoksa tekrar başlıyormuş mantar..

Back