Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fungal diye bi hap var 2 draje var içinde birini 1. hafta diğerini 2. hafta kullanıyorsun,cipro diye bir antibiyotik var 3 gün kullansan yeter...travacort diye de mantar kremi var çok etkili..bunları yap 2 gün içinde temiz...kaç doktora gittim hep aynı ilaçları verdiler,artık gitmiyorum bile:)
oki o zaman bephantene plus tek geçerim....
cnm ama dis dudaklar degill icdudaklar vajinaya en yakin kisim zrari olmasin?7
hayır olmaz emin ol,zaten yakmayan bir krem..tam da bu tip tahrişler için ideal..ben kullandım birşey olmadı...rahat ol..umarım iyileşirsin...
Bu saatten sonra bitkisel bi yönteme başvururken 2 kez dusunucam.. sut buharini duymussundur dedim bide bunu deniyim biktim fitillerden falan ilk yaptim cok rahatlatti kasintiyi uzun sure kesiyodu civan perceminde 1 saat sonratekrar basliyodu bu kasinti. 2 gunde bi yapiyodum 4. yapisimda yani dun soklara ugradim 15 dk comeldim kalktim ic dudaklarim balon gibi sismis olmasi gerekenin 3 katiydi soklara ugradim tabi. neyseki sabah kslktigimda duzelmisti allhtan. bidaha bitkisel bisey yaparken 2 kere dusuncem. ama gercekten cok rshatlatiyo bu buhar ve mantar akintisinida sokuyo baya iltihapta gelmisti ama son yaptigimda boyle bi sislik oldu saskinim hala :) tavsiyen icin sagol yinede :)
Bu saatten sonra bitkisel bi yönteme başvururken 2 kez dusunucam.. sut buharini duymussundur dedim bide bunu deniyim biktim fitillerden falan ilk yaptim cok rahatlatti kasintiyi uzun sure kesiyodu civan perceminde 1 saat sonratekrar basliyodu bu kasinti. 2 gunde bi yapiyodum 4. yapisimda yani dun soklara ugradim 15 dk comeldim kalktim ic dudaklarim balon gibi sismis olmasi gerekenin 3 katiydi soklara ugradim tabi. neyseki sabah kslktigimda duzelmisti allhtan. bidaha bitkisel bisey yaparken 2 kere dusuncem. ama gercekten cok rshatlatiyo bu buhar ve mantar akintisinida sokuyo baya iltihapta gelmisti ama son yaptigimda boyle bi sislik oldu saskinim hala :) tavsiyen icin sagol yinede :)