Mantar

ya benim saç derimde var kaşlarımada vurdu galiba kaşınıyor ve dökülmeye başladı yüzümde bir miktar kuruluk var doktorumun verdiği kremi kullanıyorum ama faydasını göremedim bi türlü evet tekrarlıyor şu andada boynumda bi kırmızı kuruluk var ay gören başka bişiy anlıycak d,iye ödüm kopuyor bakırköy de sadece cilt üzerine LEBRA adında bi hastane varmış özel hastane ama siğortalıyada bakıyormuş çokda güzel ilğileniyorlarmış bakalım en son çare orası artık.. istanbuldaki arkadaşlara tavsiye ediyorum

kızlar ellerim ve ayaklarımda cok kasıntı oluyor ayaklarım soyuluyor ellerimde gözle görülür bişey yok geceleri uyuyyamıyorm kasıntıdan neolabilir:KK43:yardım edin

ayak baş parmak tırnaklaımda kalınlaşma var ve rengi sarı gibiydi baştn şimdi kahverengi oldu tırnak mantarından şüpheleniyorum.bi bayan olarak doktora gitmeye utanıyorum ayaklarım kokuyo çünkü:KK43: tırnak mantarıysa evde bi çözüm yolu varmıdır.

utanma canım,daha da ilerlemesin,benim 2 baş parmağımda da mantar vardı,toplam 4 kez tırnaklarım çekildi,jeller,kremler sürdüm,haplar içtim,geçmedi.Zamanla şuan bir parmağım geçti,diğeri her an tırnağım çıkacakmış gibi içi oyuk duruyor.Kışın çok ağrı yapıyor.En son gittiğimde dr mantar yok dedi,iyileşti mi bilmiyorum ama görüntü berbat,terlik giydiğimde utanıyorum.Sarı tırnak sendromu olmuş,ismi bile tuhaf.

öncelikle herkese merhaba.ben daha önce hiç mantar gibi bi rahatsızlık yaşamadım.ancak iki gündür ayağımın üst kısmında ve yan tarafında inanılmaz bir kaşıntı var içten içe çok kötü kaşınıyor.gece uyuyamadım kaşıntıdan bir türlü.görünürde hiç bir iz yok.ama kaşıntıdan ölücem artık.ne olabilir sizce mantar mıdır? ayağın üstünde de mantar çıkabilir mi? doktora mı gitmem gerek? bu konuda hiç bilgim olmadığı için soruyorum lütfen bilen ya da bu şikayetleri daha önceden yaşamış olan biri varsa yardımcı olsunn lütfeeennnn :çok üzgünüm:

mantar olabilir tabi,tırnaklara geçmeden mutlaka doktora git derim,bende de parmak aralarımın kaşınmasıyla başlamıştı

allerjik bişey olabilir ,yediğiniz birşey dokunmuş olabilir,ekzama olabilir,bence bir cildiye uzmanına görünmenizde fayda var.......

kızlar ketoral diye bir şampuan var mantar için onunla hem saç hem de vücudunuzu yıkayabilirsiniz ben daha önce de söylemiştim kolumda mantar çıkar benimde sık sık, ama artık geçti çok şükür hala her duşta olmasa da ketoral şampuanı vücuduma köpürtüp sürerim 2- 3 dk da beklerim ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim

arkadaşlar benim boynumda kahverengi lekeler şeklinde çıkmıştı mantar.kaşıntı yoktu ama.sonra mucuspor diye bır krem var o geçirdi.yerimseniben

Bana evimdeki kediciğimden bulaşmıştı 2 ay önce.. Cilt mantarı çok illet bişeybenneyaptımki 2 ayda anca geçti hatta geçmedi bile diyebilirim.. Her ay regl dönemlerimde tekrarlıyor,belirginleşiyor.. Kırmızı halka şeklinde vücudumda 3 yerde mevcut. Bir tanesi tamamen silindi. Ama diğerleri dediğim gibi regl dönemimde belirginleşiyor sonra siliniyor.. Ağız yoluyla ve sürerek 2 çeşit ilaç kullandım... ve Trosyd krem. Şu anda kullanmıyorum çünkü özellikle ağız yoluyla alınan mantar ilaçları karaciğer yetmezliğine sebebiyet veriyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
X