• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar tedavisi

Aleynack

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
9
1
1
27
18 yaşını doldurdum. Vajinal mantar muayenesi için bugün doktora gidicem. Annem de benimle gelmek istiyor. Doktora kadın olduğumu söylemeyeceğim. Muayene sırasında anlaşılır mı? Anlaşılsa dahi annemin haberi olmaz diimi?

Mantar için alttan koyman gereken fitil veriyorlar. En etkili yol bu. Fakat sen bakire olmadığını söylemezsen doktor ona göre muane yapacak ve ona göre ilaç yazacak. Bence annenle git ama içeriye yalnız gir. Doktora daha annene bu konuda bilgi vermemesini söyle. Doktorun herşeyi en doğru şekilde bilmesi gerek ki bian önce seni tedavi edebilsin :S

Sorun çözüldü kendi başıma gittim. Fitil kutusunu erkek arkadaşıma verdim. Hapla merhemi gösterdim. Anneme de ben gittim istersen bidaha gidelim ama sonuç aynı olcak falan dedim. Sorun yok yani. Bazı doktorlar anlayınca söylüyomuş da. Reşit de olsan. Ondan panikledim bi an.

İyi bakalım, geçti gitti. Kaldı iyi olmak. Çok geçmiş olsun.

18 yaşını doldurdum. Vajinal mantar muayenesi için bugün doktora gidicem. Annem de benimle gelmek istiyor. Doktora kadın olduğumu söylemeyeceğim. Muayene sırasında anlaşılır mı? Anlaşılsa dahi annemin haberi olmaz diimi?
canım ne zamdır bu sorunu yaşıyorsun? ilaç etkili oldu mu?

Back