• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar tedavi süresi!! Aciil!

stereotyped

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
643
122
123
merhabalar, 4-5 gündür kaşıntıyla uğraşıyorum. 3 gün önce ilaç aldım onu içtim, nolur nolmaz diye 2 gün önce de fitil kullandım. internette tedaviyle ilgili bilgiler var fakat süresi hiç belirtilmemiş, yani ne kadar sürer bunun tedavisi (gün olarak), ne zamana iyi olmaya başlar? ben ilaçtan sonra hemen etkisini gösterir sanıyordum, o yüzden korktum açıkçası kaşıntı devam etmekte çünkü. tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.
iyi akşamlar.

Son düzenleme:
merhabalar, 4-5 gündür kaşıntıyla uğraşıyorum. 3 gün önce ilaç aldım onu içtim, nolur nolmaz diye 2 gün önce de fitil kullandım. internette tedaviyle ilgili bilgiler var fakat süresi hiç belirtilmemiş, yani ne kadar sürer bunun tedavisi (gün olarak), ne zamana iyi olmaya başlar? ben ilaçtan sonra hemen etkisini gösterir sanıyordum, o yüzden korktum açıkçası kaşıntı devam etmekte çünkü. tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.
iyi akşamlar.

şu kadar günde geçer diye bişey yok mantarda
canını istedigi zaman geliyo sıkılınca gidiyor:47:
illet bişey çeken bilir
ama bi dr görün
mantar öyle bi hap içiyim bi fitile olacak iş degil

şu kadar günde geçer diye bişey yok mantarda
canını istedigi zaman geliyo sıkılınca gidiyor:47:
illet bişey çeken bilir
ama bi dr görün
mantar öyle bi hap içiyim bi fitile olacak iş degil

sene de bir fln olurdum ama ilaç kullanırdım geçerdi 2-3 güne. şimdi uzayınca korktum. gidip görünmek lazım haklısın.

Back