Mantar sorunu..

Bicarebirkizcee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
68
47
3
30
Ilk kez hamileyken yaşadım yoğun akıntı kötü kokulu ve kaşıntı vardı ilişki esnasında canım yanardı ama bu kez hiç bi şekilde olmuyor yani sanki içeride yara var gibi simdi 1 haftadır belirtilerin aynısı var yani tekrar mantar olduğunu düşünüyorum hastaneden randevu aldım ama geçici olarak işe yarayacak bir fikriniz varmı?

Canim sirkeli su yap öyle taharet al çok rahatlatıyor dene istersen iç kısma doğruda uygulaya bilirsin bir sıkıntı olmuyor

Bende aynı sorunu yaşıyorum ve ilaç içmeden geçmedi içim açıyordu resmen şimdi de deli gibi kaşınıyor nasıl birşey bu anlamadım icim dışım kasiniyor😔😔😔

Bende aynı sorunu yaşıyorum ve ilaç içmeden geçmedi içim açıyordu resmen şimdi de deli gibi kaşınıyor nasıl birşey bu anlamadım icim dışım kasiniyor😔😔😔
Kaşıntım geçti ama afedersiniz ilişki olmuyor hiç bir şekilde nasıl bişeyse canım çok acıyor

Canlar bu sirkeli suyu deneyin. Gerçekten çok işe yarıyor bende ilk evlendiğimde oldu kanayan kadar kasıyordum sonra sirke yapmaya başladım ve geçti gerçekten

2 gündür deniyorum bu sirkeli suyu ama bana ısın demiyor kaşıntı gecti ama yanma var içi kaşınıyor bide beyaz beyazmıs agızda cıkan aftlar gibi

Back