• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar sonrası ciltte koyulaşma

Hermione111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
119
17
28
25
Merhaba bi süredir mantar sorunu yaşıyorum. Bu dönemde vajina dışında koyulaşma oldu. Mantarı şimdilik çözdük ama bu renk koyuluğu kötü gözüküyor ne yapmalıyım ?

Merhaba bi süredir mantar sorunu yaşıyorum. Bu dönemde vajina dışında koyulaşma oldu. Mantarı şimdilik çözdük ama bu renk koyuluğu kötü gözüküyor ne yapmalıyım ?
Lazer yöntemiyle beyazlatma.Yaptiran arkadasim var 3.seansini yaptirdi daha yeni ciddi ciddi renk açildi diyor. çokta memnun onun disinda ne denediyse rengini açamadi.yazin denize girerken çok rahatsiz oluyordu şimdilik memnun bakalim sizde düsünebilirsiniz

MErhabalar mantar enfeksiyonu tahriş ve kararmaya sebep olabilir. Bunun için madecassol ve expigment kullanabilirsiniz. Expigmenti gunes ışığı olmayan biryerde yada aksamlari yapsanız daha uygun olur geçmiş olshn

Back