mantar rahatsızlığım geçmiyo yardım lütfen..::(((

leylaaa07

içimde bir kıpırtı var :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
705
0
96
Antalya
arkadaşlar 2 aydır mantar rahatsızlığı çekiyorum sürekli fitil ve hap kulanıyorum ama hiç bi değişiklik olmadı sadece kaşıntı geçti akıntı devam ediyo senağlama
ne kadar sürede geçer bu bu kadar uzun sürermi bıktım yaamafoldumben

canım bende uzun süre çektim aynı sıkıntıyı yeni evlendiğimde 6ay boyunca sürekli mantar oluyordum akıntıyı kaşıntıyı geçtim ağrılara dayanamıyordum ve hiç bir doktortan fayda bulamadım sürekli tekrarlanıyordu en sonunda kavga bile ettim doktorla
sonunda süper bi doktora denk geldim bi fitil bi hap (tabiki eşimede) bide kaşıntıya karşı krem geçti ve 2,5 yıl oldu evleneli ondan beri hiç bişe olmadı şeytan kulağına ben ilaçların ismine bi bakayım sana yazarım canım doktoruna göster al tavsiye ederim
çok büyük bir sıkıntı biliyorum
geçmiş olsun

ilaçlarım adını buldum canım reçeteden okuya bildiğim kadar yazıyorum malum doktor yazısı biraz zor okunuyor :)
Travozol Krem
Ornisid fort
Pimofucin Vag oul
Itrossper 5 li fitil

burda iki çeşit fitil bir krem bide hap var canım doktoruna göster sor derim bana ancak bunlar fayda etti
şeytan kulağına iki yıldır bişeyim yok

canım bende 2 ay önce aynı şikayetle doktora gittim travozol krem ve ornisid fort verdi kullandım geçti bide moos likit jel bana çok ii geldi

wc den cıkınca ıyı kurula vede sac kurutma makınası ıle kurut vede esınde mantar ılacı ıçmesı gerekıyor

of ya bu nasıl bişey galiba bendede mantar var ptesi randvi aldım.bakalım.kaşıntı arkasından yanma oluyo çok kötü.inş.enkısa zamanda hepimiz kurtuluruz.

ben 3 kere doktora gitim fitil verdi krem ilaç falan tam geçti diyorum yine aynı o pis beyaz akıntı mafoldumben
sinir oluyorum artık doktora bile gitmek istemiyorum eşimle gittik eşli tedavide olduk yine aynı:umursamaz:
yanlız şöyle bişide var bende rahim ağzı yarası vardı onu yaktırdıktan sonra böle oldum doktora soruyorum ondanmı problem diye yok yara ii diyo çıldırcam
ne pis bişi ya bakalım olmucak böle
doktorumuda bırakmak istemiyodum ama başka bi doktor denicem

her türlü tedaviyi uygulamışsın,sanıyorum kullandığın ilaçlara karşı bağışıklığın var,tahlil yaptırıp mantarın türüne göre ilaç kullanırsan sorunun çözülür diye düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…