mantar olup olmadığını anlamk için pelvik muayene şartmı???

06_gelincik_05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
142
7
118
Amasya
arkadaşlar yanma ve kaşıntım var mantardan şüpheleniyorum ama yeni normal doğum yaptım ve pelvik muayeneden tiksiinir hale geldim.doktora gidicem ama teşhis için şikayetlerimi anlatman kafi mi yoksa muayenede yapıyo mu?

bekarken muayene etmeden ilaç veriyolardı.demekki muayene olmak istemezseniz teşhis edilebiliyor.geçmiş olsun.mantarınız çok tekrarlayan bir şey değilse birde belirtileri uyuyorsa eczaneden verilen bir hap ve fitille geçirebilirsiniz.dr bile öyle söylemişti.

En saglıklısı bakmak canım ben baktırmamaıstım korktugum ıcın mantar dahada ilerlemiş enfeksiyon yapmıs içerde bugun yaptırmak zorunda kaldım mantar gecmediği için bence yaptırmanda fayda var..

En saglıklısı bakmak canım ben baktırmamaıstım korktugum ıcın mantar dahada ilerlemiş enfeksiyon yapmıs içerde bugun yaptırmak zorunda kaldım mantar gecmediği için bence yaptırmanda fayda var..

merhaba kötü bişi çıkmadığına sevindim.geçmiş olsun.
uzun yıllardır mantarla uğraşıyorum enfeksiyona çevirdiği hiç olmamıştı bendeki enfeksiyon bağırsaktan geçen mikroptan olmuştu.

teşekkr ederim canım ama gercekten pelvik muayene cok önemli belki bilemedigin baska bir rahtsızlıkta olabiliyor ve ben aglıcak gbi olmustum yaptrmadan önce bumuymus dedim inan hic acı vermiyor eşinle ilişkiye girerken girişte azıck bi agrı olur ya girerken öyle bi acı oluyor sonra sen hissetmiyosun bile içindeyken
kaydirigubbakcemile5 Kolay gelsin ve gecmıs olsun cnm umarım tez vakit atlatırsın

teşekkür ederim canım kadın doğum hekimine gitmedim aile hekimimize gittim krem ve fitil verdi şu an adet olduüum için ara verdim sonra tekrar devam edicem işe yarara benziyo.

teşekkür ederim canım kadın doğum hekimine gitmedim aile hekimimize gittim krem ve fitil verdi şu an adet olduüum için ara verdim sonra tekrar devam edicem işe yarara benziyo.

Hangi fitili verdi? Nizoral fitil. Bu şikayetlere birebir. Bir ara taktırdığım spiralden dolayı çok enfeksiyon kapardım. Bu fitil rahatlatırdı. Haa bir de flucan tablet var. Ama eşinle birlikte kullanman gerekiyor. Çünkü enfeksiyon ondan sana, senden ona geçer durur. Erkeklerde herhangi bir şikayete sebep olmadığından farkında olmadan sana bulaştırır. Dikkat et. Geçmiş olsun

bana bakmadan tedavi uyguladı anlattım şikayetimi o kadar şuan artık iyiyim çok şükür:Saruboceq:

canım travocort kremle gynoflor fitil verdi.kremi hiç kullanamadım.gece sürüp yatıyorum bir kaşıntı bir kaşıntı duramadım bi dahada sürmedim.fitilide iki gün kullandım üçüncü gün regl oldum prosoektisindede regl de ara verilip devam edilir diyordu.bende ara verdi,m ama iki defa kullanmama rağmen bile şu an ne yanma ne kaşıntı hiç bi problemim yok ama yinede regl sonrası devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…