Mantar olmuş olabilir miyim :S

aurora_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
968
24
68
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 21 yaşındayım ve bekarım. benim sorunum genital bölgemden, rahatsız edici bir koku geliyor. Ortalama 10 gün önce ağdaya gittim. geldiğime aşırı derecede ağrı-acıma vardı. Hassasım ondandır dedim fakat acımayla birlikte kaşıntı olması beni çok rahatsız etti. acı durumu bir kaç gün sonra geçti fakat hafif kaşıntıyla birlikte o koku hisse acaba mantar olmuş olablir miyim mikrop kaptım mı sorusunu getiriyor :/
Önerilerinizi bekliyorum. :))

Mantar olma ihtimali yüksek. Bende de bı seferinde hem kaşıntı hem de beyaz akıntı vardı. Mantar olmazsa bile kaşıntı bence normal degil bu doktora gidin, gecmisolsun

Mantar olma ihtimali yüksek. Bende de bı seferinde hem kaşıntı hem de beyaz akıntı vardı. Mantar olmazsa bile kaşıntı bence normal degil bu doktora gidin, gecmisolsun

teşekkür ederim ama mantar olmak bu kadar kolay mı da :/

Ben de antibiyotik kullandığımda bu sorunu yaşıyorum.. İntim ürünlerinden kullandım çok iyi geldi.
Bir de çok sıcak çok soğuk su ile yıkamamak gerek.

ayaklarımı falan iyi korumadığım için yumurtalıklarım iltihaplanmış o yüzden böyleymişşş (
hatta reglimde çok gecikti 2 ay kadar zaten düzenli gelmiyordu tam düzelmişken yine bozuldu (
bu arada sarımtrak bir akıntı gelirken şu an kahverengi ve kanlı geliyor yaaa böyle olması norml mi ki

canım,yumurtalıklarım iltahaplanmış demişsin bu teşhisi doktor koyduysa bir an önce ilaçlarına başlamalısın,yok okuduğun bilgilere dayanarak bu teşhisi kendin koyduysan da yanılabilirsin,bir an önce tedaviye başlamalısın,doktora görünmeni tavsiye ederim kanlı akıntı normal değil ,geçmiş olsun.

geçmiş olsun adet düzensizliği ve kanlı ve kahverengi akıntı gelmesi normal değil en kısa sürede bir jinekoloğa görünmeni tavsiye ederim inşallah önemli bir sorun yoktur

doktor teşhisiyle iltihaplandı diyorum ilaçlarıma başladım 2 günde geçti şu an sadece hafif kasıkalrımda ve midemde ağrı var ama yinede iyiyim :))

geçmiş olsun adet düzensizliği ve kanlı ve kahverengi akıntı gelmesi normal değil en kısa sürede bir jinekoloğa görünmeni tavsiye ederim inşallah önemli bir sorun yoktur

umarıım canım en kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…