• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar olabilir mi?

_Zumrut_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
312
2
46
Diğer
Arkadaşlar ilişkiden sonra vajinamda kaşıntı oluyor, geçen haftalarda akıntı için kültür vermiştim, mantar görülmemiş fakat bu kaşıntı neden oluyor aklıma takıldı.Mantar olabilir mi sizce?

Şu an akıntı için fitil ve ilaç kullanıyorum.Sizce mantar için tek kullanımlık haplar oluyor ya, ondan da alıp kullansam mı? Bu ilişki sonrası yanma prezervatif alerjisi olabilir mi? Eskiden bulaşık eldiveni giyemezdim kollarım kabarırdı, ikisinde de lateks varya, oradan öyle bir baglantı kurdum kafam karıştı... bilmiyorumkismile

Arkadaşlar ilişkiden sonra vajinamda kaşıntı oluyor, geçen haftalarda akıntı için kültür vermiştim, mantar görülmemiş fakat bu kaşıntı neden oluyor aklıma takıldı.Mantar olabilir mi sizce?

Şu an akıntı için fitil ve ilaç kullanıyorum.Sizce mantar için tek kullanımlık haplar oluyor ya, ondan da alıp kullansam mı? Bu ilişki sonrası yanma prezervatif alerjisi olabilir mi? Eskiden bulaşık eldiveni giyemezdim kollarım kabarırdı, ikisinde de lateks varya, oradan öyle bir baglantı kurdum kafam karıştı... bilmiyorumkismile

anladığım kadarıyla alerjik bir yapın var,prezervatiften kaynaklı olabilir,vajinayı kuru tutmak lazım,günlük pedlerede güvenme ,onlarda yapıyo,,,mantar kremi olarakta travezel kullanmıştım ben geçmiştii,,

evet,alerjim var şuan zaten. hergün hap içiyorum onun için.

mantar olsa kültürde çıkardı gibime geliyor. olmadı şu tedavi bi bitsin, yine aynısı olursa yeniden gideyim.

evet kasınır canım kabarık seklınde olur
vede putur putur beyaz derı kalıntıları olsur kasındkca

evet kasınır canım kabarık seklınde olur
vede putur putur beyaz derı kalıntıları olsur kasındkca

öyle birşey yok. hafif tatlı bir kaşıntısı var. olup olup geçiyor. peynir kesiği gibi akıntı olur degil mi? bende akıntı var ama o da sarıydı, kültür sonucuna göre ilaç kullanıyorum şu an azaldı şükür akıntı...

sanırım alerji...çünkü her seferinde böyle oluyor.

sagolun...

eldiven alerji yapıyorsa muhtemelen prezervatif de yapmıyodur, rahatsızlık bu yüzdendir. bence boşuna ilac, fitil vs kullanma...gereksiz yere kullandığında faydadan ziyade zarar verir çünkü...geçmiş olsun canım...

Back