Mantar nasıl geçiyor

Cuf cuf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
6
0
1
34
Merhaba arkadaşlar benim geçmek bilmeyen vajinal mantar ve her gün hemen hemen 5 kere iç çamaşırı degiştiriyorum , ütülüyorum da. Kaç kere doktora gittm fitil verdi geçiyor sonra 1 hafta sonra gene aynı oluyor, kaşıntıda var yanma da var bazen krem sürüyorum kaşınmaması için. Ne yapmam gerekir sirke de kullandım aynı. Bilginize ihtiyacım var bana yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle ilaçları tamamen bırakıp probiyotik kullanmaya başlayın. Her gün activia gibi.
Sirkeli suya oturmayı alışkanlık haline getirin, haftada 3 gün yapın zamanla azaltın. Su içinde otururken ıkınma içine çekme benzeri hareketler yapın. Sirkesi bol olsun suyun, dayanabildiğiniz kadar artık.
Actolind diye bir ürün kullanmıştım ben korkunç koku problemim vardı o çözdü. Jel ve spreyini kullanmıştım. Çok uzun süre kullanmamaya çalışın ama deneyebilirsiniz.
Bol su için, günde 2 litreyi geçin.
Soğan suyu için. (Soğanı 4-6’ya bölüp 1-2 sb suda kaynatın. Soğuyunca ılıkken için. Bir hafta boyunca her gün yapabilirsiniz, aç karna sabah daha iyi olur. 1 haftadan sonra gün aşırı için, azaltarak devam edersiniz.)
Baharatlı tuzlu yağlı şekerli asitli şeylerden uzak durun. Yoğurdu bol tüketin. Travazol vb’den fitilden her türlü ilaçtan uzak durun 6 ay, flora kendini onarsın. Geçmiş olsun.

Bence bitkisel kürler disinda camasir yıkama alışkanlıklarınızı da degistirmelisiniz. Külotlarınizi hiçbir çamaşır karistirmadan ekolojik, bebekler icin ya da baska dogal deterjanlar ile yumuşatıcısız sekilde 90 derecede yıkayin. Gece çıplak yatmaya gayret edin. Mutlaka nefes aldırın hava alsın. Kefir mayalayabilirsiniz evde. Cok faydasi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…