Mantar,mantar,mantar....

Beslenme çok önemli.. candida mantarı ve beslenme yaz googleda, kurtulabilirsin.. tabii doktorun verdiği ilaç tedavisine de devam et bence.. ben yıllar önce antibiyotik kullandım onun yan etkisi olarak ben de yaşadım candidayı, nasıl geçti hatırlamıyorum ama uzun süre çekmiştim..sabun ıslak mendil vs kullanma bi de.. korkumdan yıllardır antibiyotik kullanmadım hiç..

Kadın intim şampuanları onlar iyi geliyor doktor yazmıştı bana iç çamaşırlarını kaynat sürekli yıka o bölgeni ve tuvalet kagidi kullanma adet zamnında ise üstü pamuklu ped kullan ben kotex kullaniyodum o kaşıntı yaptı orkid platinium çok iyi tavsiye ederim

Doktor vajinal mantar tedavisinde travazol yazıyor tabi her mantar olan kullanmamalı doktora gitmekte fayda var
Evet ama kronikleşen bir vaka için bu kadar hafif bir krem olmaz. Kültür alınmalı, ben zaten dediğim gibi ilaç ismini yazmayı doğru bulmuyorum şikayet ne olursa olsun. Bağışıklık kazanabilir ilaca karşı ve hastanın tedavisi zorlaşabilir. Başka basit bir krem hastada alerjiye sebep olabilir. Çok yanlış.

Bıktım sürekli vajinal mantar oluyorum sürekli yanma sürekli kaşıntı afedersiniz hep koku. Bir sürü yol denedim olmuyor belki her hafta mantar oluyorum kronik gibi.. ne yapcam doktora gittim bugün yine o ikili ilaçtan verdi. Biliyorum yine bir ara verip tekrar devam etcek.. yeneniniz var mı? Nasıl başardınız?
(Iş yerindeyim hemen cevap yazamayabilirim tesekkur ederim:))[/QGeçmiş olsun canım ben kimin dsuruyordum geçti ve birdaha tekrarlamadı utule çamaşırkuru kalsın çamaşırın geçer

ben hiç olmamıştım bir antibiyotik vardı onu kullandıktan sonra bende sanırım mantar oldum.
fungan ve travazol sayesinde geçti.

Bıktım sürekli vajinal mantar oluyorum sürekli yanma sürekli kaşıntı afedersiniz hep koku. Bir sürü yol denedim olmuyor belki her hafta mantar oluyorum kronik gibi.. ne yapcam doktora gittim bugün yine o ikili ilaçtan verdi. Biliyorum yine bir ara verip tekrar devam etcek.. yeneniniz var mı? Nasıl başardınız?
(Iş yerindeyim hemen cevap yazamayabilirim tesekkur ederim:))
bitmeyen mantarımın sebebi gizli şekerdi.şeker hapı ile hiçbişeyim kalmadı.

(Iş yerindeyim hemen cevap yazamayabilirim tesekkur ederim:))
Geçmiş olsun canım bende se aynı şekilde mantar oluştu be sürekli yıkadıktan sonra çamaşır ütüle çamaşırın kuru kalsın ıslak olmasın asla,birde limon sür ben limon sürerek geçirdim birdahaki olmadı sadece uzun sure aynı çamaşır giyip ıslak kalınca kaşınma yapıyor değiştirince geçiyor. Geçtikten sonra daha hiç ütü falan yapmadım yeniden olmadı limon sür kesin geçirir

Floragyn övül geçmiş konularda sıkça dile getirilmiş iki üye özellikle kullandıktan sonra bittiğini ve tekrarlamadiğıni yazmış.Uyelere ulaşamiyorum.Konular 2009 da falan o zaman varmış eczanelerde.Bulundugumuz şehirlerde araştırsak bulan olursa alsak benim olduğum yerde yok.Internette de sadece yabancı satış sitelerinde var nasıl alınır bilmiyorum.Yardimci olalım birbirimize

Floragyn övül geçmiş konularda sıkça dile getirilmiş iki üye özellikle kullandıktan sonra bittiğini ve tekrarlamadiğıni yazmış.Uyelere ulaşamiyorum.Konular 2009 da falan o zaman varmış eczanelerde.Bulundugumuz şehirlerde araştırsak bulan olursa alsak benim olduğum yerde yok.Internette de sadece yabancı satış sitelerinde var nasıl alınır bilmiyorum.Yardimci olalım birbirimize
Arkadaşlar bir arkadaşımızın doktorundan edindiği bilgiye göre Frolagyn ovul yan etkileri olduğu için Türkiye de satışının durdurulduğunu biliyormuş doktoru kimsenin mağduriyet yaşamasını istemem bu bilgiyide paylasayim ben

Back