Mantar kaynaklı beyaz lekeler

miska

bride to be <3
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.804
33
kızlar geçen yaz tatilde göğüslerimin arasında sivilceler çıkmıştı. benim her yaz olur öyle sırtımda ya da omuzlarımda, o yüzden pek önemsemedim. sonra o sivilceler geçtikçe yerlerinde beyaz lekeler oluştu. geçer diye yine pek üzerinde durmadım. sonra bi farkettim ki göbeğimde de var o lekelerden! biraz geç farkettim. hemen doktora gittim. mantar olmuşsun dedi. ilaçlar verdi, mantar iki hafta içinde geçecek ama lekeler kalacak dedi. nasıl ki mayonun altı yanmıyor beyaz kalıyor, mantarın altı da yanmamış beyaz kalmış, yazın güneşlenince geçer dedi.

ama doktor beni başından savmış gibi geldi bana. daha önce böyle mantara bağlı lekelenmeler yaşayan var mı? gerçekten geçiyor mu bu lekeler? lütfen yardım :KK43:

o lekelerden bende de var. ıkı doktora gittik benı de basından savdılar resmen. ılac verdıler sampuan verdıler.lekeler de gececek dedıler. mantar gectı ama lekeler gecmedi. yenıden doktora gitmeyı dusunuyorum:S

o lekelerden bende de var. ıkı doktora gittik benı de basından savdılar resmen. ılac verdıler sampuan verdıler.lekeler de gececek dedıler. mantar gectı ama lekeler gecmedi. yenıden doktora gitmeyı dusunuyorum:S

bana tekrar güneşlendiğinde geçecek demişti, mayonun altında kalan bölgelerin gibi düşün, mantarın altında kalmış oralar, bi dahaki güneşlenmende geçer demişti. sen güneşe çıktın mı sonrasında?

hyr yaa benimkiler geçmedi.ama sanki eskısı eskisi kadar belli olmuyo. 101 dalmacyalı gibi oldum :S

ayyyyy hiç bilmıyorum ki :KK43: yazın gelmesını beklıyorum. belki bu sefer geçer diye :S

belki okuyanlara yardimci olur diye durumu guncelemek istedim. doktorumun verdigi ilaclari duzenli kullandim, bitti. lekeler duruyordu. gercekten de gunese ciktiktan sonra, oralar da yaninca lekeler yok oldu, artik sorun yok cok sukur.

X