slm kızlar bi kaç aydır vajinamda beyazımsı kokulu akıntı var özellikle bu son günlerdeki kokudan çok rahatsız olmaya başladım, devlet hastanesinde doktora gitmiştim geçen senede böyle bi şikayetten bakmadan antibiyotik bi kaç ilaç verip başından savdı.
açıkçası adam gbii bi doktora gitmek istiyorum özele yani bana kaça patlar muayenesi vs. ne gibi tetkikler yapılıyo yapılan her tetkike ücret alınıyomu?
yardımlarınızı bekliyorum
bekarım evet öyle bişeyler duydum ozaman hiç özele giymiyeyim.
maydonoz kürünü duymadım ama araştırıcam çok sağol cnm inşallah işe yarar haziranda düğünüm var ve bu kokudan ben rahatsız olurken nişanlımla aynı yatakta olucaz inşallah kurtulurumda bu yüzden nişanlımdan utanıp sıkılmam
suda kaynatıp içiliyor aslında ama ben forumda okumuştum biri çiğ maydanozun üstüne limon sıkıp yemiş ben de öyle yaptım sabah akşam ve akıntım arttı,temizlendi.yalnız ucun süre yapmamak gerekiyor 1 hafta 10 gün yapsan yeterli olur sanırım.ben şimdi yine başladım ve yine akıntım çoğaldı temizliyor galiba.ayrıca idrar yolları enfenksiyonu için de birebir.geçmiş olsun
suda kaynatıp içiliyor aslında ama ben forumda okumuştum biri çiğ maydanozun üstüne limon sıkıp yemiş ben de öyle yaptım sabah akşam ve akıntım arttı,temizlendi.yalnız ucun süre yapmamak gerekiyor 1 hafta 10 gün yapsan yeterli olur sanırım.ben şimdi yine başladım ve yine akıntım çoğaldı temizliyor galiba.ayrıca idrar yolları enfenksiyonu için de birebir.geçmiş olsun
birkaç demet al canım.senin nasıl kolayına geliyorsa öyle yap.ben çalıştığım için kaynatmak teferruatlı geldi.sabah kahvaltıda ve akşam yemeğiyle yarım bağ kadar mayadanoza limon sıkıp yedim yeşillik gibi.umarım sende de işe yarar
birkaç demet al canım.senin nasıl kolayına geliyorsa öyle yap.ben çalıştığım için kaynatmak teferruatlı geldi.sabah kahvaltıda ve akşam yemeğiyle yarım bağ kadar mayadanoza limon sıkıp yedim yeşillik gibi.umarım sende de işe yarar