- 11 Kasım 2016
- 51
- 10
- 88
- 28
- Konu Sahibi LeylaaMecnun
Antibiyotik kullanımından sonra, süt kesiği akıntı başladı. kuruyunca parça parça plaklar oluyor. kaşıntı aşırı yanma aşırı kızarıklık tahriş kuruluk eşlik ediyor makat bölgesine kadar yayıldı kızarıklık ve yanmalar. görüntü olarakda psikoloji bozucu bu geçici bir kızarıklık mıdır?
Doktor sadece krem yazmış GYNO-LOMEXIN yeterli midir?. idrar tahlilim temiz.
Aile hekimine gittim. Cipro, Biteral, Zolax, Zalain krem yazmış bu ilaçları kullanan var mı yada bilginiz var mı ? bana çok alakalı gelmedi Cipro. bende sistit yok dedim ısrarla bunu yazmış yani kontrolsüz ve yanlış antibiyotik kullanmak istemiyorum özelliklede antibiyotik kullandıktan sonra başıma böyle birşey geldikten sonra... Sizce kültür alımı yaptırdıktan sonra mı ilaçları almalıyım?
Doktor sadece krem yazmış GYNO-LOMEXIN yeterli midir?. idrar tahlilim temiz.
Aile hekimine gittim. Cipro, Biteral, Zolax, Zalain krem yazmış bu ilaçları kullanan var mı yada bilginiz var mı ? bana çok alakalı gelmedi Cipro. bende sistit yok dedim ısrarla bunu yazmış yani kontrolsüz ve yanlış antibiyotik kullanmak istemiyorum özelliklede antibiyotik kullandıktan sonra başıma böyle birşey geldikten sonra... Sizce kültür alımı yaptırdıktan sonra mı ilaçları almalıyım?