Mantar için fitil kullanımı sonrası

sehher29

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2020
6
1
6
32
Normal muayene için doktora gitmiştim mantar olduğunu söyledi ve fitil verdi 3 gün arayla kullanmam için ilkini dün kullandım ve bugün aşırı kanamam vardı rengi pembe gibi ama adet sancımda vardı aynı zamanda 3 gün sonra adet olacaktım acaba erken getirmiş olabilir mi yoksa mantar çözülmesiylemi alakalı ? Bilgisi olan yardım edebilirmi ?

Benimde mantar için fitil kullandığımda kanamam olmuştu açık kırmızı gibi. Adetle alakasi yoktu ama. Fitil bitince de adet olmuştum

Benimde mantar için fitil kullandığımda kanamam olmuştu açık kırmızı gibi. Adetle alakasi yoktu ama. Fitil bitince de adet olmuştum
peki sizinde fitiliniz 4 gün arayla mıydı benimde eğer bu durum adetim değilse 4. Günde adet olmuş olacam adet döneminde fitil yapılıyormu ?

Ben adete denk gelmeyecek şekilde ayarlamıştım canım 7 günlük fitildi hiç ara vermeden kullandım
peki sizinde fitiliniz 4 gün arayla mıydı benimde eğer bu durum adetim değilse 4. Günde adet olmuş olacam adet döneminde fitil yapılıyormu ?

Ben adete denk gelmeyecek şekilde ayarlamıştım canım 7 günlük fitildi hiç ara vermeden kullandım
Anladım ben doktora gider gitmez kullanmak istedim mantar deyince korktum çünkü gebeliğe engel ve çocuk istiyoruz o yüzden ve benim sadece 2 tane birinide çarşamba yapmam lazım ama sanırım adet bitince yapacağım

Mantar gebeliğe engel değil aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…