- 9 Eylül 2020
- 44
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi Aishaalizadhe
-
Boyle durup dururken kasinmiyo, yikadigim zaman kasiniyor
pozitif pozitiftir. Gebelik de de mantar falan olabiliyo ilk zamanlar doktora gidin hem kan verin hem idrar cikar sonucu. Mantar testte pozitf vermez gebesiniz buyuk ihtimalleMerhaba kizlar, ben bu ayin ortalarindan hamilelik testi yapiyorum hafif hafif silik cizgiler cikdi dun yapdigimda da 2 ci cizgi belirdi reglime 2 gun var ve bu gun vajinal kasinmam yanmam ve beyaz kesik kesik akintilarim var? Sizce hamilelikmi yoxsa ne ? Hic boyle biseyle rastlasdinizmi? Dun yapdigim testide sizinle paylasiyorum
teste gore hamılesın . her hamıle mantar olmaz. bazı hamılelerın basına gelır ama belırtı degıldır. adetın gectıgınde kan vermenı onerırım:) gozun aydınMerhaba kizlar, ben bu ayin ortalarindan hamilelik testi yapiyorum hafif hafif silik cizgiler cikdi dun yapdigimda da 2 ci cizgi belirdi reglime 2 gun var ve bu gun vajinal kasinmam yanmam ve beyaz kesik kesik akintilarim var? Sizce hamilelikmi yoxsa ne ? Hic boyle biseyle rastlasdinizmi? Dun yapdigim testide sizinle paylasiyorum
pozitif pozitiftir. Gebelik de de mantar falan olabiliyo ilk zamanlar doktora gidin hem kan verin hem idrar cikar sonucu. Mantar testte pozitf vermez gebesiniz buyuk ihtimalle
Ben hamilelikden supeleniyordum bedeninde bazi degisiklikler vardi fakat mantar olunca dedim galiba hamile degilimA Aishaalizadhe yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi söyledik.. Gebelik varsa mantar olmaz, mantar varsa gebelik olmaz diye bir şey yok
Doktora gidin test verin.. Mantarla testin ne alakası var anlayamadım
Ben hamilelikden supeleniyordum bedeninde bazi degisiklikler vardi fakat mantar olunca dedim galiba hamile degilim
o testler bıraz olsun belırgınlesıp koyulasmalıydı. bence bı kontrol ettırın derımKizlar gun gun testleeimi atiyorum lutfen sizde bakin sizce hamilemiyim gercekden
Ilk foto 9 eylul
2 ci foto 10 eylul
3 cu 17 eylul
Anketde ilm paylasdiglarimda ayin 20 i yapdim
Merhaba testleriniz ne durumda inşallah bebiş vardırAyin 25 i randevum var insallah gidicem
Merhaba öncelikle umarım hamilesinizdir şuan bende aynı durumdayım test yapmadım adetime 10 gün var çünkü ama daha önce de 2 hamileliğimde başıma geldi bu mantar kızıma hamileyken hiç umudum yoktu ama çok fazla kaşıntı yanma ve akıntım vardı daha sonra kendi kendine geçti unuttum gitti öyle baktım hamileymişm 2. Hamileliğimde düşükle sonuçlandı yine böyleydim ilaç kullandım fitil antibiyotik fitilleri yarım bıraktım ağır geldiği için sonra geçti baktım ki hamileyim ama düşük olduMerhaba kizlar, ben bu ayin ortalarindan hamilelik testi yapiyorum hafif hafif silik cizgiler cikdi dun yapdigimda da 2 ci cizgi belirdi reglime 2 gun var ve bu gun vajinal kasinmam yanmam ve beyaz kesik kesik akintilarim var? Sizce hamilelikmi yoxsa ne ? Hic boyle biseyle rastlasdinizmi? Dun yapdigim testide sizinle paylasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?