• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar, hamilelikmi?

Lutfen yardimci olun hamilelikmi?

• Gebelik

OY: 2 66,7%
  • mantar

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3

Aishaalizadhe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
44
12
3
29
Merhaba kizlar, ben bu ayin ortalarindan hamilelik testi yapiyorum hafif hafif silik cizgiler cikdi dun yapdigimda da 2 ci cizgi belirdi reglime 2 gun var ve bu gun vajinal kasinmam yanmam ve beyaz kesik kesik akintilarim var? Sizce hamilelikmi yoxsa ne ? Hic boyle biseyle rastlasdinizmi? Dun yapdigim testide sizinle paylasiyorum

Eklentiler

• 20200920_215241.jpg
    20200920_215241.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 20200920_215021.jpg
    20200920_215021.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 44
Test bariz pozitif duruyor.. Ama bahsettiğiniz yanma akıntı mantar belirtileri gibi.. Kaşıntı kızarıklık var mı? Eğer öyleyse direk doktora gidin hem kan testi yaptırırsınız hemde muayene olursunuz

Merhaba kizlar, ben bu ayin ortalarindan hamilelik testi yapiyorum hafif hafif silik cizgiler cikdi dun yapdigimda da 2 ci cizgi belirdi reglime 2 gun var ve bu gun vajinal kasinmam yanmam ve beyaz kesik kesik akintilarim var? Sizce hamilelikmi yoxsa ne ? Hic boyle biseyle rastlasdinizmi? Dun yapdigim testide sizinle paylasiyorum
pozitif pozitiftir. Gebelik de de mantar falan olabiliyo ilk zamanlar doktora gidin hem kan verin hem idrar cikar sonucu. Mantar testte pozitf vermez gebesiniz buyuk ihtimalle

teste gore hamılesın . her hamıle mantar olmaz. bazı hamılelerın basına gelır ama belırtı degıldır. adetın gectıgınde kan vermenı onerırım:) gozun aydın

Kizlar gun gun testleeimi atiyorum lutfen sizde bakin sizce hamilemiyim gercekden
Ilk foto 9 eylul
2 ci foto 10 eylul
3 cu 17 eylul
Anketde ilm paylasdiglarimda ayin 20 i yapdim

Eklentiler

• 20200909_121609.jpg
    20200909_121609.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200910_093153.jpg
    20200910_093153.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 20200917_234910.jpg
    20200917_234910.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 42
pozitif pozitiftir. Gebelik de de mantar falan olabiliyo ilk zamanlar doktora gidin hem kan verin hem idrar cikar sonucu. Mantar testte pozitf vermez gebesiniz buyuk ihtimalle

A Aishaalizadhe yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi söyledik.. Gebelik varsa mantar olmaz, mantar varsa gebelik olmaz diye bir şey yok
Doktora gidin test verin.. Mantarla testin ne alakası var anlayamadım

A Aishaalizadhe yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi söyledik.. Gebelik varsa mantar olmaz, mantar varsa gebelik olmaz diye bir şey yok
Doktora gidin test verin.. Mantarla testin ne alakası var anlayamadım
Ben hamilelikden supeleniyordum bedeninde bazi degisiklikler vardi fakat mantar olunca dedim galiba hamile degilim

Merhaba öncelikle umarım hamilesinizdir şuan bende aynı durumdayım test yapmadım adetime 10 gün var çünkü ama daha önce de 2 hamileliğimde başıma geldi bu mantar kızıma hamileyken hiç umudum yoktu ama çok fazla kaşıntı yanma ve akıntım vardı daha sonra kendi kendine geçti unuttum gitti öyle baktım hamileymişm 2. Hamileliğimde düşükle sonuçlandı yine böyleydim ilaç kullandım fitil antibiyotik fitilleri yarım bıraktım ağır geldiği için sonra geçti baktım ki hamileyim ama düşük oldu

Back