• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar gebelige engel mi?

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.478
278
Merhabalar vajinal mantar gebelige engel mi ?

İlk hamıleligimde mantar oldugum ay hamile kalmıştım ve hamılelık boyunca aşırı derece mantar yaşadım yani bence engel degıl sma hamıleliktrn once kurtulursan daha iyi hamıleyken geçmıyor malesef

İlk hamıleligimde mantar oldugum ay hamile kalmıştım ve hamılelık boyunca aşırı derece mantar yaşadım yani bence engel degıl sma hamıleliktrn once kurtulursan daha iyi hamıleyken geçmıyor malesef
Teşekkür ederim canım zaten bu ay hamil değilmişim doktora gideceğim kontrole acaba sadece belirtileri söylesem yeterli olur mu yoksa muayne eder mi?

Bende mantar olmuştum kuzu ayy o kaşıntıyanma ne varsa belirtilerin neler mesela
Ilk ilişki sırasında fark ettim geçen ay eşime bulaşmıştı beyaz süt kesiği gibi katiydi sonra sarmisak tamponunu gördüm ne yalan soylıyım 4 gün denedim geçmişti de ama bu ay yine tekrarlamış aşırı kaşıntım vardı bide aynı şekilde beyaz süt kesiği şeklinde ilişki sırasında vajinada yanma hissettim kötüsü de kanadı bile iki gün acısını yaşadım her lavabo çıkışı bugün adet olmuşum doktara gidecem pazartesi günü belirtilerimi söyleyip ilaç kullanmak en mantiklisi

Ilk ilişki sırasında fark ettim geçen ay eşime bulaşmıştı beyaz süt kesiği gibi katiydi sonra sarmisak tamponunu gördüm ne yalan soylıyım 4 gün denedim geçmişti de ama bu ay yine tekrarlamış aşırı kaşıntım vardı bide aynı şekilde beyaz süt kesiği şeklinde ilişki sırasında vajinada yanma hissettim kötüsü de kanadı bile iki gün acısını yaşadım her lavabo çıkışı bugün adet olmuşum doktara gidecem pazartesi günü belirtilerimi söyleyip ilaç kullanmak en mantiklisi
Büyük ihtimal sana fitil vericek kuzum bende aynıydı ve ilişkiye giremiyorsun acıyor fitil tedavisi müthiş ama bu süreçte ilişki yasak

Bende gecen ay fitil kullandım geçti. Bi kaç gndur yine akıntım geliyo beyaz Bi şekilde yanma agrı yok ama sanırsam tekrarladı😑 ve bunu adet olmadan 1 2 hafta önce görüyorum

Back
X