- 9 Ekim 2016
- 77
- 30
- 32
-
- Konu Sahibi Lafonten111
Bu şekil yabancı maddeler spermleri öldürebilir. Yumurtlama dönemine kadar kullanmıştım ben deKızlar merhaba, ovülasyon dönemindeyim dün vajinal kaşıntım oldu. Bu sabah canditon marka fitil koydum vajinama. Gece ilişkiye girersek gebeliğe engel mi ? İçeriği ekte görselde var ?
Fitil kullanıp ilişkiye girmeyin çünkü fitilin faydası olmuyor fitil bittikten sonra girebilirsiniz ve fitil kullanıldıktan sonra gebe kalmak çok kolaylaşıyorMerhabalar canım konuyu açalı çok olmuş ama Şuan ben de bu fitili kullanıyorum fitil kullanırken ilişkiye giriyoruz gebeliğe engel mi ben de çok merak ediyorum. Sen gebe kalabildin mi
Doktor bana korunmama gerek olmadığını söyledi gebelik düşündüğümü söylediğimde. Akıntım oldugu için bu ilacı verdiBu şekil yabancı maddeler spermleri öldürebilir. Yumurtlama dönemine kadar kullanmıştım ben de
Doktora ama özellikle sordum korunmana gerek yok dedi fitil kullanırken ben de anlamadım valla yaFitil kullanıp ilişkiye girmeyin çünkü fitilin faydası olmuyor fitil bittikten sonra girebilirsiniz ve fitil kullanıldıktan sonra gebe kalmak çok kolaylaşıyor
E doktor böyle söyledi madem,neden böyle bir konu açtınız ?Doktor bana korunmama gerek olmadığını söyledi gebelik düşündüğümü söylediğimde. Akıntım oldugu için bu ilacı verdi
Konuyu ben açmadım :) ben yorum yaptım sadece korunmayıp hamile kalan var mı diye merak ettim onu sordum konuyu açanaE doktor böyle söyledi madem,neden böyle bir konu açtınız ?
Ben başka bir isimde fitil kullandım ve bana yumurtlama dönemi öncesinde bitirmem önerildi
Şöyle söyleyeyimKonuyu ben açmadım :) ben yorum yaptım sadece korunmayıp hamile kalan var mı diye merak ettim onu sordum konuyu açana
Ya keşke daha önce denk gelseydim size. Benim bugün döngünün 16. Günü. Toplam 5 fitil vardı içinde sonuncusunu attım az önce. Hiç korunmadım da. Ateş takibi ile yumurtlama takibi yapıyorum henüz yumurtlama olmadı ama yakın gibi. Hayırlısı diyelim o zaman artıkŞöyle söyleyeyim
Bu fitiller gece yatarken uygulanmalı ki siz yatar pozisyonda olduğunuzda daha çok etki etsin diye. Akıp gitmesin diye. Bu aşamada ilişki olmasa daha iyi olur. Hem fitilin içerideki çözünmesi açısından, hem de spermleri öldürmemesi açısından. İsterseniz bir yandan ovülasyon testi ile takip edin yumurtlamanızı. Bu sürede yumurtlama olmazsa ilişki de olmaz fitil bitene kadar
Ay çok mutlu oldum böyle düşünmenizeYa keşke daha önce denk gelseydim size. Benim bugün döngünün 16. Günü. Toplam 5 fitil vardı içinde sonuncusunu attım az önce. Hiç korunmadım da. Ateş takibi ile yumurtlama takibi yapıyorum henüz yumurtlama olmadı ama yakın gibi. Hayırlısı diyelim o zaman artık
Ben de çok seviyorum burayı çok da güzel insanlar var burada iyi ki varlarAy çok mutlu oldum böyle düşünmenizeBen de birçok kişiden fayda gördüm. Seviyorum burayı ben ateş takibine güvenemiyorum ya. Akıntı en sağlam yöntem. Ve aynı zamanda da ovülasyon testi. İnşaAllah gönlünüzce olur Mantar da antibiyotik kullanımından kaynaklı olur. Özellikle idrar yolu enfeksiyonu sonrası
Allah o enfeksiyonu bildiği gibi yapsın nefret ettim ondan
Allah razı olsun inşaAllah birgün burada hamileyim başlıklarını okuruzBen de çok seviyorum burayı çok da güzel insanlar var burada iyi ki varlarçok yardımcı oldun tabi ki. Ben ateş ölçme olayına bayağı hakimim akıntı ile takibimi de yapıyorum onda da çok iyiyim ama bu ay fitil kullanınca akıntılar birbirine karıştı emin olamadım. Ovu testi daha önce çok kullandım ama bana iyi gelmedi strese soktu o yüzden bıraktım onu. Aslında benim kaşıntım koku yanma gibi şikayetlerim yoktu. İki aydır üst üste kimyasal yaşayınca doktora gittim. Doktor akıntın çok dedi fitili verdi otuzdan kullandım. Korunmana da gerek yok diyince korunmadım. Artık gerisini Allah’a bırakıyorum ya. Allahım senin de gönlüne göre versin çok ama çok teşekkür ederim güzel duan için
Doktorlar arası bile farklılıklar oluyor anlamadım ben ya. Nasıl oluyor. Peki aynı fitil miydi canım? Bana korunmana gerek yok dediği için hiç korunmadımBana 1 hafta ilişki yasak demişti
Amin inşallah çok güzel kalbin var o güzel dualar sende de karşılığını bulsun inşallahAllah razı olsun inşaAllah birgün burada hamileyim başlıklarını okuruzGönülden dua ediyorum ben ve isteyen tüm arkadaşlarıma. Önce sağlıklısı ve hayırlısı Diyorum Rabbim verecek olduktan sonra ne fitil dinler ne enfeksiyon
Araştırmıştım bende fitil spermi öldürüyor yazıyordu oyüzden girmedim1 hafta 1 haftacık beklenir canım ne olacakDoktorlar arası bile farklılıklar oluyor anlamadım ben ya. Nasıl oluyor. Peki aynı fitil miydi canım? Bana korunmana gerek yok dediği için hiç korunmadım
İşte bilmediğim için. Yoksa beklerdim canım ya. Ben 22 kasımda doktora gittim fitil verdi içinde beş tane vardı kullandım bugün bitti. Ama o ara korunmadım işteAraştırmıştım bende fitil spermi öldürüyor yazıyordu oyüzden girmedim1 hafta 1 haftacık beklenir canım ne olacak
İnşallah canım üzülme herşey olacağına varırİşte bilmediğim için. Yoksa beklerdim canım ya. Ben 22 kasımda doktora gittim fitil verdi içinde beş tane vardı kullandım bugün bitti. Ama o ara korunmadım işteartık hayırlısı dicem
İnşaAllahhhhAmin inşallah çok güzel kalbin var o güzel dualar sende de karşılığını bulsun inşallahçok haklısın Allahım verecek olduktan sonra aslında hepsi boş hepsi bahane