Mantar enfeksiyonunda lactobasiller etkilenir diye dr verdiği ovülü kullanmakta kararsızım

cisemyldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
145
16
48
40
İlaç detayına baktığımda mantarları ve gram + bakterileri yok eden bişey. Lactobasil bakteriler azaldığından, mantarların vajinada çoğalmaları nedeniyle sorun yaşıyorum. Verilen ovül, sayısı azalan lactobasilleri de öldürmüş olucak, tekrar o denge nasıl kurulacak kararsız kaldım ve kullanamıyorum. Etkeni metronidazol, mikonazol nitrat. İçeriği sadece antigungal olsa (mantarları öldürücü) kullanıcam. İyi bakteriler olan lactobasilleri de öldüreceğinden tereddütteyim. Bana mantığını anlatacak birisi varsa sevinirim (doktorumla da tekrar görüşmem gerektiğinin farkındayım).

aile hekimimdi reçete yazan

merhabalar benimde mantar sorunum var iki aydr devam ediyo en son dun dr a gittim tekrar fitil verdi neo pentron doye bi fitil.benm son adet tarihim 28 kasim yumurtlama gunum gecti ve degerlendirdk dun gebelik icin test yapilmadi bi kac hormn testi yapildi ve vajinal muayne yapildi eger hamile olsaydm vajinal ultrasonda belli olur muydu fitili kullanmaya dun gece başladım ama korkuyrmda ya hamilelik varsa bisey olur mu acaba aranizda kullanan bilgisi olan var mi

Ablam da hamile, yaklask olark 3 aya yakin, benzeri bidurum icin 2 hafta once kullanmis ve gecmis, fitiln ismini bilmiylrm yalnz, isterseniz yarin dktrunuza danisn oyle kullanin

drm biliyo bebek isteyip korunmadgmzi benmde aklima gelmedi sormak benm testte idrarda kan cikti onun icin baska bi dr gonderdi ustune basa basa gebe kalamaya calistgni korunmadgni soyle dedi film cekmesinler diye bende gebelik suphesi mi var dedim hayir ama korunmayan her aday bizim icin gebedr dedi yani farkindadr dimi tehlikeli olsa vermez diyede dusunuyrm baya kafam karisti ama kullanicam

Korunmayan her aday gebedir diye soyliyerek receteyi yazdigna gore yan etkisi olmayan bisey yazmistir diye dusunuyorum, size fitil olarak ne yazmisti, kac gunluk

Yok bebege bi yan etkisi yok hamilelrde onu kullaniyo

Korunmayan her aday gebedir diye soyliyerek receteyi yazdigna gore yan etkisi olmayan bisey yazmistir diye dusunuyorum, size fitil olarak ne yazmisti, kac gunluk
neo pentron yedi tane var icinde yedi gun kullanicam yani daha oncede gitmstm gyno lemoxn mi tam adini bilmiyrm onu vermişti simdi neo pentrn gecmek uzereymis zaten ama tedbir amaçlı

Ben de iki sene once ilk defa yasamistm 1-2 haftada kendilignden gecti, bir ay sonra benzeri bidurum daha yasamistm o da 2 haftada gecti. Benimki erkek arkadasmdan kaynaklndi, bidaha gorusmedm, kendilignden gecti. Suan ki de erkek arkadsm nedenyle, gorusmyrm. Suanda bilmiyorm gecti gibi, emin degilm kullanmam konusnda, tedbr amacli ilk defa kullanablrm.

korunmali iliskidende oluyo korunmasizdanda hatta benm yeni evlendgmzde prezrvatf kullaniydk ondn alerji oldu mantara cevirdi cok dikkat etmek gerekli

Bugece kullanmis oldum, rahatszlk vermese de tekrarlama olmasin, orada bi tahris varsa da hijyenk tedavi olsn die kullanmis oldum

ovül lactobasil katkısı olmuyorsa kullanmayın. Hazırki lactobasiller de ölüyor sanırım, daha da güçleniyorlar. Kullandıktan sonra olduğum şeyi hiçbir zaman yaşamadım. Peynirimsi küçük parçalar varken kullandıktan sonra bu plak halini aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…