Mantar enfeksiyonu

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
26
Selam kızlar mantar enfeksiyonu var bende çok kaşıntı ve yanma yapıyo bunu evde kendi çözümü olup atlatan var mı

Yıllardır kronik Vajinal mantardan şikayetçiyim kaşıntılarımı havlu kağıdı Islatıp sirke damlatarak hafifletiyorum, İki yıl önce gittiğim bir doktor Funit hap verdi 3 ay boyunca her ayın ilk iki haftası bu hapı içtim Ve hayatımda ilk kez iki yıl boyunca mantar tekrarlamadı, ayrıca iç çamaşırlarımı ütülemeye ve evdeyken iççamaşırsız gezmeye başladım, günlük ped kullanımını bıraktım, İki yıldan sonra ilk kez yine başladı çok moralim bozuk, Bu sefer başka doktora gittim, Zalain fitil verdi iki tane, haftada 1 kullan dedi bakalım bekliyorum

Selam kızlar mantar enfeksiyonu var bende çok kaşıntı ve yanma yapıyo bunu evde kendi çözümü olup atlatan var mı
mantar bnde nadiren oluo oda popoyu wcde yikioruz ya nasil basariosam islak kalio ic kisimlari siliorm siliorm yok illa islaklik oluo oda nemli ortamlari sevdigi icin mantar ürüyor
mantazol die krem kullaniorm geceleri ozellikle wcden sonra kurulayip onu sür bir haftada gecior benimki

Çok teşekkür ederim canım sağol

Mrb bende şubat ayında vajinal mantara yakalandım. Pütür Pütür olan mantar dan kurtulmam 2 ay sürdü suan sadece batma ve yanmam oluyor oda ara ara söyle söylüyeyim bir sürü fitil kullandım krem vs. En son iyi bir doktora gittim bana gynoflor fitil verdi flora düzenleyici onu her adet bitiminden sonra 3 tane kullanacak sekile uyguladım sonrasında enfeksiyon hastalıkları uzmanına muayene oldum enfeksiyon kaynaklı batmam ve yanmam olabilir diye onunda verdiği ilaci 1 aydır kullanıyorum suan pütür Pütür mantar yok ama akıntım hala var ancak eskisi gibi Batma ve yanmam cok olmuyor son olarak solgar granberry kullanıyorum vitamin c ve beeo Propoliside 3 gündür almaya basladım ayrıca sunuda ekleyeyim hindistan cevizi yağı 2 damla ve lavanta yağı 2 damla karştırıp vajinaya sürüyorum içine götürmüyorum cok iyi geldi yağları eczaneden aldım talya markası umarım iyileşiriz kurtuluruz bir an önce

Merhaba bende yaklaşık 2 yıl çektim her adet dönemi bitişinde tekrarlıyordu.Yapmadığım şey kalmamıştı.Hergün 1 kadeh şarap içen biriydim şarap içmeyi bıraktıktan sonra mantar olayım tamamen sona erdi birde sürekli havlu peçete koyuyorum sürekli vajinamın kuru kalmasını sağlıyor.4-5 aydır en ufak belirti dahi yok.Kurtuldum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…