• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantar enfeksiyonu ve regl olamamak

almila1123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
167
12
98
İstanbul
herkese merhaba,
bende dr.gttim doktorum rahimde hiç bi sorun yok dedi pko sun sana doğum kontrol hapı vermek istemiyorum boşuna kilo alma dedi
bi sorunun gözükmüyor ,çoçuk istemediğin içinde 3ayda bir farlutal kullan dedi bana bu ay kullandım suan 15gun geçti halen daha olmadım 3-4 gundur vajinal kaşıntım var akıntım var dunde beri travazal krem kullanıyorum enfeksiyon için ve bugun akıntım daha da arttı parça parça resmen mantar enf.dolayımıdır ve regl olmamam bu mantar enf.olabilirmi daha önce her içtiğimde 3-4 gun içinde olurdum ...en son ocak ayında regl olmuştum şuanda da gebe olma ihtimalim yoktur değilmi sonuçta regl olmadan hamile kalamam diğilmi lütfen fikri olan yardımcı olsun

Son düzenleme:
benim de bi ara mantardı sanırım aşırı bi kaşıntım vardı deride bazı bölgede kızarıklık bazı bölgede beyazlık vardı ama ben hep o durumlarda adetimi günü gününe oldum bence sen doktorunu değiştir

canım doktoruma güveniyorum çünkü çoçuktan önce de aynı doktora gidiyodum bi kaç doktordan sonra tavsiye üzerine gittim hatta ve 1 kaç ay içinde hamile kaldım ,şuanda da çoçuk istemediğim için herhangi bi ilaç tedavisi uygulatmadı bana bugun arayıp telefonda sorucam bakalım ne dicek,

mantar eşinizden bulaşıyor olabilir.

Mantar için : (tedbiren)

Prezervartif ve sipiral kullanmayın
Eşiniz ilişkiden önce penisini temizlesin
Pamuklu iç çamaşırı giyin ama deterjanınızı değiştirin
yıkandığınız yere işemeyin
Yıkandıktan sonra vajınanızı saç kurutma makinesi gibi bişey işe kurutun(nemli kalmasın)

eğer kaşıntı akıntı ve regl sorunu PCOS kaynıklı ise (ki muhtemelen ondandır). ona bi kaç test ile PCOS kaynağını bulamamız lazım yoksa tekrarlayıp durur

Back