• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar Belası!

pamukhelvaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
9
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...

Geçen sene arkadaşlarla aqua park'a gittik ve 1-2 gün sonra külotumda beyaz renki pütürüklü ve pis kokulu akıntı görmeye başladım. vajinamın dudaklarının yanları ara ara kaşınmaya ve tahriş olmaya başladı. cinsel ilişki esnasında yanma olmaya başlayınca da sağlık ocağına gittim. antibiyotik verdi, kullandım ve doktora tekrar kontrole gittim. akıntı azalmıştı ama tam geçmedi. doktor "vajinanı kuru tut, sıkı don ve pantalon giyme geçer" dedi ama hala sorunum devam etmekte. doğal kekik sabunu almış annem onu vajinal temizliğimde kullanıyorum. baya iyi geliyor ama tamamen geçmiyor. hayat kalitem düştü resmen ya siz nasıl bitirdiniz bu illeti ve ne tür ilaçlar yazdı doktorlarınız bana bir yardımcı olun duamı alırsınız kızlar:31: hepinizi öptümmmm..

cevaplayan yok mu=( bir de istanbul anadolu yakasında(ümraniye,üsküdar,kadıköy çevreinde) mantarı tamamen bitiren doktor var mı ve hastanesinin ismini yazar mısınız kızlarr?

mantar en nalet hastalıktır. tekrarlar da tekrarlar. iç çamaşırlarınızı falan ütüleyipte kullanın. istanbul için tavsiye edebileceğim bir doktor yok ama madem birine gittiniz ve memnun kalmadınız doktorunuzu değiştirin. mantar rahatsızlığında doktorlar da çaresiz kalabiliyor. %50 kendimizden kaynaklandığından.

ha birde unutmadan şeker hastalığınız var mı? o da yapar...

mantar en nalet hastalıktır. tekrarlar da tekrarlar. iç çamaşırlarınızı falan ütüleyipte kullanın. istanbul için tavsiye edebileceğim bir doktor yok ama madem birine gittiniz ve memnun kalmadınız doktorunuzu değiştirin. mantar rahatsızlığında doktorlar da çaresiz kalabiliyor. %50 kendimizden kaynaklandığından.

ha birde unutmadan şeker hastalığınız var mı? o da yapar...

şeker hastalığım yok. dün sitede okumuştum sirkeli su ile vajinal duş yapıldığında geçiyor gibisinden.. denedim epey iş yaradı ama şimdi kontrol ettim yine biraz bir akıntı var. eskisi gibi pis kokulu ve yoğun değil ama var neticede. bugün yine tekrarlamayı düşünüyorum sirkeli su olayını.

Merhaba arkadaşlar...

Geçen sene arkadaşlarla aqua park'a gittik ve 1-2 gün sonra külotumda beyaz renki pütürüklü ve pis kokulu akıntı görmeye başladım. vajinamın dudaklarının yanları ara ara kaşınmaya ve tahriş olmaya başladı. cinsel ilişki esnasında yanma olmaya başlayınca da sağlık ocağına gittim. antibiyotik verdi, kullandım ve doktora tekrar kontrole gittim. akıntı azalmıştı ama tam geçmedi. doktor "vajinanı kuru tut, sıkı don ve pantalon giyme geçer" dedi ama hala sorunum devam etmekte. doğal kekik sabunu almış annem onu vajinal temizliğimde kullanıyorum. baya iyi geliyor ama tamamen geçmiyor. hayat kalitem düştü resmen ya siz nasıl bitirdiniz bu illeti ve ne tür ilaçlar yazdı doktorlarınız bana bir yardımcı olun duamı alırsınız kızlar:31: hepinizi öptümmmm..

Bekarlıgımda bende yasadım mantarım o kadr ılerledı kı artık kasıdıkca kanlar akıyrdu sabah uyanıyrdm ıc camasırım kan hatta cok korktum gece kasırken bırsey mı yaptm dıye doktra kontrle gıttım. Son care doktrm bır karısım verdı gıt eczanye bunu hazırlasnlar dedı oyle kı koca ızmırde gezmedgım eczane kalmadı zor zoruna buldm o karısımı yapck yer ve kurtarıcım o oldu ılaclar falan hıc etkı etmedı smdı evlıyım cok sukur hıc tekrarlamadı
Ama bır yerde sırke ıle sılmekte ıyı gelıyr dıye okumustum ne kadr dogru bılemıcem tabı

Son düzenleme:
Bekarlıgımda bende yasadım mantarım o kadr ılerledı kı artık kasıdıkca kanlar akıyrdu sabah uyanıyrdm ıc camasırım kan hatta cok korktum gece kasırken bırsey mı yaptm dıye doktra kontrle gıttım. Son care doktrm bır karısım verdı gıt eczanye bunu hazırlasnlar dedı oyle kı koca ızmırde gezmedgım eczane kalmadı zor zoruna buldm o karısımı yapck yer ve kurtarıcım o oldu ılaclar falan hıc etkı etmedı smdı evlıyım cok sukur hıc tekrarlamadı
Ama bır yerde sırke ıle sılmekte ıyı gelıyr dıye okumustum ne kadr dogru bılemıcem tabı

sirkeli su ile vajinal duş yaptım epey işe yaradı gibi ama tam geçmedi. bugün yine yapıcam inş. geçer.

bu arada Fungan kullanan var mı kızlarrr?

Bir kovayı sıcak suyla yarıya kadar doldurup ona eşit gelecek şekilde sirke ekleyin ve buharına oturun buhar gelsin yani sadece bir süre sonra su soğuyacak zaten sonra yine sirkeli suyu ister maşrafayla ister şırıngayla kaşınan bölgenize sıkın ve dökün sizi rahatlatacaktır. Temizliğinizde lif ya da sabunla yapmayın sadece bol bol suyla durulayın fazla özen göstermeden iç çamaşırınızı sık sık ve pamuklu tercih edin geçmiş olsun:51: Bende başlangıçtı sanırım herkeste aynımı olur bilmiyorum ilerleyenler de ya da doktora gitmeden bir etkisi olur mu bunları doktora gitmeden uyguladım çok şükür etkisini gördüm bir-iki hafta bu şekilde her gün yaptım kaybettim Rabbim göstermesin kimseye bilirim :31:

Son düzenleme:
kızlar bugün artık dayanamayıp özel bir hastaneye gittim. vajinal bir muayene sonrası doktor şu ilaçları yazdı:

biteral, ıtraspor, donaxyl ve probiotic atp. 5 gün sonra mantar belasından tamamen kurtulmuş olma ümidiyle...:3:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Bu sıkıntılarını azaltmak için probiyotik takviyesi alman gerek bana sorarsan. zaten doktorunda sana bu tarz bir ilaç yazmış... Bende geçenlerde nette araştırma yaparken buldum...ilgimi çekti seninlede paylaşmak istedim. Probiyotik takviyesi alırsan bir sürü hastalığa güle güle diyorsun...
http://www.probiyotikler.com/probiyotikler-ile-tedavi-edilen-hastaliklar.html

Back