Jinekoloji MANTAR AKINTISI VE FİTİL AKINTISI ARASINDAKİ FARK ?

selenaax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
7
1
1
25
Regl sonrası mantarım geçmişti 10 gün geçmeden tekrarlayacak gibi hissettim süt kesiği değilde akıntım koyu beyaz renkte gelmeye başladı bende görür görmez Flucan fitil kullandım 2. gündeyim fitil akıntısımı geliyor mantar akıntısımı bir türlü anlayamadım akıntı açık renkte sarı geliyor görünürde beyaz topaklı nasıl anlayabilirim fitil akıntısı mı bu mantar akkntısımı ??

Regl sonrası mantarım geçmişti 10 gün geçmeden tekrarlayacak gibi hissettim süt kesiği değilde akıntım koyu beyaz renkte gelmeye başladı bende görür görmez Flucan fitil kullandım 2. gündeyim fitil akıntısımı geliyor mantar akıntısımı bir türlü anlayamadım akıntı açık renkte sarı geliyor görünürde beyaz topaklı nasıl anlayabilirim fitil akıntısı mı bu mantar akkntısımı ??
Muhtemelen ikisi karışıktır şu dönemde. Daha 2 gün olmuş fitil kullanalı. Ben mantar için fitil kullandığımda akıntı azalarak normale dönerek bitmişti. Zannetmiyorum ki bıçak gibi bi günde mantar kesilsin. Kaynağı kesiliyosa bile mantar akıntısı bıçak kesmiş gibi yok olmaz heralde.

Fark etmez her şekilde tekrarlar bende de var fitiller travazol falan yarim oldular pkhffft 🤣

fitil akıntısı beyaz ve yumuşak kıvamlı olur, mantar süt kesiği gibi beyaz ya da sarı renkli olur. zaten fitil sadece eridikten sonra gece koydu iseniz sabah akar dışarı o da iyice geriye itmesi iseniz yoksa akmaz koyup hemen yatarsanız.

acaba flucanlamı ilgili çünkü 2 gündür çok katı topak halde beyaz topaklar varmantar olsa daha yumuşak kıvamda olur diye düşündüm, doktora bide candimax diye bi ilaç verdi ağzıdan alınıyor ilk defa kullanıyorum umarım geçer sonsuza kadar psikolojim alt üst

fitil akıntısı beyaz ve yumuşak kıvamlı olur, mantar süt kesiği gibi beyaz ya da sarı renkli olur. zaten fitil sadece eridikten sonra gece koydu iseniz sabah akar dışarı o da iyice geriye itmesi iseniz yoksa akmaz koyup hemen yatarsanız.
Sabah aktıysa geri ittirememiş miyim yani fayda etmeyecek mi demek

Sabah aktıysa geri ittirememiş miyim yani fayda etmeyecek mi demek
eder ama ne kadar geriye iterseniz o kadar iyi olur o vücut ısısı ile ısınıp eriyor içerde dışa yakın yerde kalırsa çoğu akar ve ziyan olur bir bakıma.

Back
X