Gelinlik Modelleri mankenlerimizin gelinlikleri :)))

zaten hep merak ederim ünlü sanatcılar mankenler niye böyle abuk sabuk modeller secerler..acaba kendilerini ne gözle görüyorlarda öyle tipsiz modeller giyiniyorlar..ne makyajları ne sacları hepsi fiyasko resmen..bir tek SEREN SERENGİLİN gelinligini ve gelin başını begenmişimdir...kendi gelin başımda öyle olmasını isterim..ha birde gelin teli takmak istiyorum eski türk filmlerindeki gibi

çağlanın elbisesi kol ve başına taktığı aksesuarlar güzel ama saları çok basit olmuş

ben en çok ebru şallı yı beğenmiştim
çağlanında saçına taktığı aksesuarı ve kolları hoş durmuştu
saçıonın şekli hiç geline yayışmamıştı:dilcikar:

o kadar zengınlıkte bu kadar ıgrenc gelınlıkler gıyılırmı yahu :)
hıc begenmedım
esra eron gusel sadece

Valla hiç biri ahım şahım değil,
hiç birinde wooow efekti yaşamadım.
Bir tek Cağla'nın kolundaki boncuklar orjinal duruyor.

Ebru şallının gelinliği tek kelimeyle MÜKEMMEL. burdan öncede televizyonda görmüştüm daha detaylı olarak gelinlik dediğin böyle olur yani.

Hepsi birbirinden kötü :umursamaz:
Ünlüler arasında tek Ceyda Düvencinin gelinliği çok çok güzeldi..:CüvCüv:
Birde bunlar manken:dilcikar:

Demet Kutluay, hoş, e anam fizik olunca giyiliyor tabii :)
Deniz Pulaş, tam bir facia, o üst o çizmeler nedir öyle, farklı olacağım derken batırmış iyice :S
Ebru Şallı’yı da beğendim, kendisinden haz etmeme rağmen…
Esra Eron, çok anlaşılmamakla beraber güzel gibi..
Nihan Akkuş’un o makyajı nedir öyle yarabbi, capon çizgi film karakterleri gibi, tövbeler olsun :)
Sema Şimşek’in gelinliğini de çok açık buldum.
Tuğba Özay, budur! :) (Benim zevkime hitap ediyor en azından…)
Tuğçe Güder, siyah teninin avantajını kullanıp, şahaneler yaratabilirdi, olmamış…
Tuğçe Kazaz, yorum yapacak bile bir şey bulamadım :/
Çağla Şikel, budur! :)

esra eronla,ebru şallınınkisi güzel..
deniz pulaşınki nedir öyle..sovyet askerlerinin kabanına benziyooo..:umursamaz:

demet şener ne kadar güzelmiş şimdi çok farklı aynı şekilde ebru şallıda da çok büyük fark var ama onda tam tersi o şimdi daha güzel :)

ben de demet şenerin gelinliğini çok beğendim çok ihtişamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…