• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri mankenlerimizin gelinlikleri :)))

çağlanın fena değil.
ama deniz pulaşın ki ne öyle?
demetinde çok düz.
tuğçede makyajsız gelin!

esra eron ve ebru şallı'nın gelinliğini beğendim.

esra eronun gelinliğini,duvağını felan çok beğendim şık.....

demet şenerin gelinliği belki düz ama bence çok güzel durmuş üstünde zarif bi adın zaten demet şener......

nihan akkuşun gelinliğini beğenmedim.. aynı yeşilçam filmlerindeki gelinlikler gibi makyajı çok ağır....

çağla şikelin kollarındaki boncuklar çok hoş,saçını beğenmedim hiç...

tuğba özayın saçındaki aksesuarı beğendim hoş olmuş ama üstündeki gelinlik değilde elbise sanki...

sema şimşeğinde öyle elbise gibi... kafasındaki çiöeklerin biri fazla bence bir tane takması yeterliydi bana göre...

deniz pulaşın hiçbişeyini beğenmedim....

tuğçe güderi severim ben çok cici birisi gelinliğide yakışmış....çikolata renkli manken :))))))

tuğçe kazazı hiç sevmiyorummmmmmmm.....

ebru şallının aksesuarları çok itici göstermiş hele saçındaki tam tepeden yapmış zaten adam kısa dahada kısa göstermiş yanında hee bide makyajı çok koyu geldi bana ...

Son düzenleme:
soyisim yanlış yazılmış. esra erol sunucu, bu resimdeki manken esra eron yerimseniben

demet şenerin gelinliği sade hoş ama göğüs kısmı çok kötü durmuş

deniz pulaş sanki damatla orda birbirlerini görüp evlenme kararı almış gibi duvağı takıvermişler zemuszemus zaten damatta orda ne olduğunu anlayamamış

ebru şallının gelinliği hoş ama boynunda inci hiç güzel olmamış

esra eron içlerinde herşeyiyle en düzgün görünen

nihan akkuş ülkelerin porselen bebekleri olur ya onlar gibi gelinlikle türkiyeyi temsil ediyor delikafadulden

sema şimsek hiç beğenmedim gelinliğini dümdüz bişi

tuğçe güderin gelinliğini beğendim

tuğçe kazazda azıcık baksaydı kendine ne bu böyle uyandığı gibi gelinliği giymiş çıkmış gibi

çağla şikelinde gelinliği fena değil ama kafasındaki çiçekler abartılı durmuş

çağla şikelin kolundaki boncuklar çok hoş.ve şaçını beğendim ben sade şık güzel:)

demet şener dışında diğerlerinin gelinlik,makyaj,saç herşey özentisiz...

Demet Şenerin gelinliği zarif ve sade. Modası hiç geçmeyecek asil bir gelinlik.
Ebru Şallının ki ise gösterişli. Özellikle boynundaki inci kolye ile boynu uzun ve saçındaki duvağın şekli ile daha uzun boylu bir gelin olmuş. ıkiside güzel.
Bence tam bir peri masalının gelinleri olmuşlar...

demet senerinki cidden cok guzel.. digerlerini begenmedim..

Demet şener ..
Duruşuyla makyajıyla duvagıyla saçıyla hepsıne fark atıyor .. ne o dıyerlerı ya paçoz gibi .. bazılarının gelin olduğu bile belli değil

Nihal akkus berbat olmus. Saclar sanki savastan cikmis gibi. Acik birakacaksin madem söyle daha belirgin dalgali olsun. Gelinliginide, sacinida makyajinida begenmedim.
En güzeli esra ile tugba olmus.

Back