• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri mankenlerimizin gelinlikleri :)))

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
318
demet şener

++

++

deniz pulaş

ebru şallı

++

esra eron

++

Son düzenleme:
devam ediyorum....

nihal akkuş

sema şimşek

tuğba özay

tuğçe güder

tuğçe kazaz

ve sonnn

çağla şikel

bittiii a.s.a.s.a.s.

bi esra eronun gelinliği bğendimm :lepi:

dierleri iğrençç

demet senerle ebru şallının gelinliklerini begeniyordum ztn

Az önce Hürriyetin sayfasında baktım bunlara.

demetinki çok asil yaaa:asigim:

hatun o zamanlar güzelmiş yazık nasıl çökmüş şimdi, hortlak gibiakannehir

o kadar para alıyorlar bırde mankenler bazılarınınkı ne kadar iğrenç kafamçokkarıştı

Ben hiç birini beğenmedim hepsi çok demode en çok çağla şikelin kollarındaki o dökümlü boncukları sevmiştim.

Hepsi farklı olacağız, marjinaliyiz diye kendilerine hiç yakışmayan şeyleri giymişler
halbuki adı üstünde mankenler, biraz özenseler peri kızı gibi olurlar
Herkesin tercihleri farklı demek ki

çağlanın kol boncukları çok hoş sadece
zaten mankenler sürekli giyiyolar şatafatlı kıyafetleri ve gelinlikleri
onlar için çok sıradandır
o yüzden böyle basit şeyler seçmişler bence ...

bi tek çağlanınkini beğendim diğerleri gelinlik değil elbise sanki hele demet şenerinki akannehir düz kumaş ya o gelinlik falan değil çok basit yani çok güzel fizikleri var ama kullanmayı bilmiyorlar.:umursamaz:

çok zevksizler çuval giysek yakışır die düşünmüşler galiba :dilcikar:
nihal akkuş makyajı da akannehirakannehir

bence demet şenerin ki güzel. çağla ben palyoçaya benzemiş. gelin dediğin şıkır şıkır parlıcak die bişi yokki. sade olmak daha çok yakışıyor

Demet Şener gerek saçıyla gerek hafif makyajıyla çok hoş bir gelin olmuş harbiden.Gelinliği de oldukça asil duruyor üzerinde.:delphin:

Deniz Pulaşın başında duvak olmasa ben ona gelin bile demezdim -tatlicadiarzu- çizme giymiş bir de pardesü gibi birşey hay Allahım ya rabbim...Bir degelin olcak.Deniz Pulaş sayesinde bütün gelinler güzeldir genellemesini ortadan kaldırmış olduk süprizzzzz

Ebru Şallı nın makyajını çok abartılı buldum .Çok itici olmuş.Hele tacı ve boynundaki kelepçesi çok ama çok kötü abartılı.Eşinin boynundaki tupturuncu flora da birşey diyemicem :delphin:

Esra Erol ün de gözleri ağlamış gibi hani ağlarsın da makyajın solar ya onun gibi durmuş yüzü.Gelinliği vasat :delphin:

Nihal Akkuş kim tanımam ama duvağı çarşaf gibiymiş laelaelaelaelae saçları salkım püklüm o ne öyle ruju da bir tuhaf :bbo:

Sema Şimşek in gelinliği normal düz elbise gibi baya basit cıks olmamış boshayallersmile

Tuğba Özayın başındaki taçı beğendim yakışmış...Elindeki eldivenler olmamış

Tuğçe Güderin saçları da vasat gelinliği de eh işte...

Tuğçe Kazaz ın gelin çiçeğinin içinde armut mu var kafamçokkarıştı

Çağla Şikelin omzundaki ipler şahane olmuş ama saçları mahvetmiş olayı ...

demet şenerinki iğrenç sade olurda bu kadar değilaklinialirimsmile deniz pulaş denen kişininkide öyle ebru şallının kendisi zaten yakışmamış ne o öyle simsiyah nihal akkuşun ruju berbat sema şimşeğinde kafasındaki çiçek kocaman tuğba özayın kendisi çirkin sevmem tuğçe güder zaten zenci tuğçe kazaz denen kişide islamdan çıktığı için .......... neyse çağla şikelde çok zayıf olduğu için yakışmamış bböööööö iğrenç -tatlicadiarzu-

Back