Manken bacaklari

sistar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
109
1
116
İstanbul
Kizlar mankenlerin diz kapaklari çikik fark etiyseniz ama hepsinin nasil çikik içinizde bilen varmi?
Beniö duydugum topuklu spor ayakabisiyla koşmak yada parmak uçlarinda koşmakla oluyor ama dogrumu?

Kizlar mankenlerin diz kapaklari çikik fark etiyseniz ama hepsinin nasil çikik içinizde bilen varmi?
Beniö duydugum topuklu spor ayakabisiyla koşmak yada parmak uçlarinda koşmakla oluyor ama dogrumu?

Niye çıkık olmasını istiyorsun ki? İdeali çıkık olmaması, mesela Tina Turner ve Nilüfer'in diz kapakları meşhurdur güzel diz kapağı diye, Sibel Can'ın da öyle. Biraz sıskalıktan oluyor. Çok çıkık görünmesini istiyorsan öndeki kıısmlara açık renk kapatıcı, derin kalan yerlere koyu renk kapatıcı sür. İstediğin kadar çıkık görünecektir ama bence güzel değil. Sen bilirsin canım.

Ben de mankenler çok çıkık diz kapakları olduğu için estetik ameliyatla törpülettiklerini duymuştum. Güzel bir şey değil yani:)

Tatlım arkadaşlara aynen katılıyorum. ayrıca çoğu zayıf normal kilosundan da vücuttaki yağ eksildikçe kemik yapılarının ortaya çıkması da çok normal. Frak ettiysen kürek kemikleri falan da çok çıkıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…